אוזניים שנסתמות כבר למעלה משנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזניים שנסתמות כבר למעלה משנה
    הילה
    03/12/2012

שלום,
    כבר למעלה משנה אני מרגישה אטימויות באוזניים לעיתים קרובות (לפעמים באוזן אחת ולפעמים בשתיהן) וכאשר האוזן אטומה זה מפריע לי בשמיעה ומאוד מציק.
    בעברי היו מקרים נוספים כאלה אך לעיתים רחוקות יותר, ולפעמים אני שומעת גם צפצוף חד.

פניתי לרופא משפחה שעשה לי אוטוסקופיה - והוא אמר שכל התעלות נקיות והפנה לבדיקת שמיעה

בבדיקת שמיעה-
    Rt. normal hearing
    Lt. high tone slight H.L
    והמלצתם הייתה לפנות לאאג לבירור, ולשקול המשך מעקב של אוטונויורלוג בגלל אי-הסימטריה בין האוזניים.

פניתי לרופא אאג והוא בלי להקשיב לי כלל הסתכל לי באוזניים ואמר שהכל נקי, השמיעה מצויינת, ושזה בעיה במנשך לכן ללכת לרופא שיניים. למרות זאת כאשר הסתכל על המנשך שלי הוא אמר - מעניין דווקא המנשך שלך נראה תקין.
    לפני מספר שנים עשיתי טיפולי שיניים בגלל מנשך בעייתי, לא זכור לי שהיו לי בעיות עם האוזניים לפני כן, וכמו כן לא היו בעיות בתקופה שלאחר הטיפול.

אני עוסקת בתפקיד טיפולי ובעיית האוזניים הנסתמות מפריעה לי מאוד לתקשר עם המטופלים ולהאזין בסטטוסקופ ועוד.
    כמו כן נראה לי שרופא האאג לא התייחס אלי ברצינות הראויה.
    יש כיוון למה הבעיה יכולה להיות ? או מה עלי לעשות הלאה?
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוזניים שנסתמות כבר למעלה משנה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    05/12/2012

קשה לי לענות ללא בדיקה של האוזניים וצפייה בתוצאות בדיקת השמיעה, רק לאחר מכן יהיה אפשר לדון בבעיה במידה וקיימת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו