מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעש לבן באזנייםאורית05/03/2008
לפני חודשיים החלה לי תופעה של רעש באזניים. באותה תקופה היה לי וירוס שכלל חולשה כללית ובחילות. משהופיע הרעש מאוד נבהלתי פניתי לרופא א.א.ג ששלח אותי לבדיקת שמיעה ובדיקת נוזלים שנמצאו תקינות. הרופא אמר שאין יותר מה לעשות. הלכתי לרופא אחר ששלח אותי לברה ונמצא שהכל תקין. ישנם ימים שהרעש חלש ואני מתפקדת רגיל אך ישנם ימים שהרעש חזק ומוציא אותי מאיזון. האם יכול להיות שזה קשור להפסקת גלולות ולאי איזון הורמונלי בגוף שכולל בעיות במחזור חודשי? האם יכול להיות שזה קשור במתח? האם יכול להיות וזה יחלוף כמו שזה בא? מה אפשר עוד לעשות ולבדוק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעש
ד''ר אביגיל ארד06/03/2008טינטון דו צדדי בנוכחות בדיקת שמיעה , בדיקת לחצים ובדיקת BERA תקינות - אינו מחייב כל מעקב נוסף. כדאי להמתין בסבלנות. אין לכך טיפול . יתכן שיחלוף כפי שבא. נסי להתעלם מהרעש ולא לתת לו להפריע לך בחיים. אם זה ימשך מעל עוד מספר חדשים פני שנית לבדיקה. נקווה שזה לא יהיה מצב קבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעש באוזניים-המשך
אורית08/03/2008תודה על ההתיחסות ובנוסף רציתי לשאול האם לבעיות הורמונליות יכולות להיות קשר לעניין?
מה לגביי בעיות בצוואר האם יש לכך קשר?
האם יש טיפול אלטרנטיבי שיכול לסייע/להקל על הרעש באוזניים?
מה גורם לכך שישנם ימים "שקטים" שהרעש פוחת ונדמה שהנה זה חולף ואז שוב הרעש הלבן חוזר?
ושוב תודה על ההתיחסות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעש
ד''ר אביגיל ארד08/03/2008אינני בטוחה שבעיות הורמונליות גורמות לרעש . פגיעה בצואר עשויה לגרום לכך. בימים שאת מתוחה יותר תשמעי יותר את הרעש. נסי להתעלם. לדאוג שיהיו רעשי רקע, למשל, ללכת לישון עם מוסיקה קלה באוזניות, או לשים בחדר מפל מים קטן . כל רעש חיצוני ימסך את הפנימי ויפריע פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?