מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת גוש בגרוןאלי09/12/2012
26/10 - אא"ג, בדיקת גרון עם סיב אופטי - לא נמצא משהו חריג, הכל תקין מלבד לקצת אדמומיות.
(הסיבה שבגינה פניתי אל הרופא מלכתחילה היא תחושת 'חול' בחיך, ולאחר שהסתכלתי אני במראה הבחנתי בסוג של ליחה לבנה, אך לא כמו ליחה שקיימת בדלקת גרון רגילה).
6/11 - רופאת משפחה, בדקה את הגרון ואמרה שהוא אכן קצת אדום אך לא מעבר, ורשמה לי מוקסיפן לשבוע.
16/11 - משטח גרון - צמיחה נורמלית ותקינה.
27/11 - אא"ג, תלונה על גוש בגרון, אין כאבים בעת הבליעה, תחושה מטרידה שבאה והולכת, בדק את הגרון, את בלוטות הלימפה שאינן מוגדלות וגם את האוזן, אמר לי לגרגר סודה לשתיה במידה ואני מרגיש את התחושה הזו.
נכון להיום, התחושה עדיין לא עברה לי, היא באה והולכת, אין זמן מוגדר לזה. בבוקר, בערב, לאחר שתיית תה עם נענע... לא יכול להגדיר זמן.
כשאני אוכל או שותה או לועס מסטיק זה נעלם, יש תחושת הקלה.
יום שבת הקרוב כפי שציינתי אני טס למזרח לחודש, ודי מלחיץ אותי לטוס עם תחושה כזו.
מה זה כבר יכול להיות? חפרתי את כל האינטרנט, תסמונת גלעין השיזף, החזר קיבה ושטי, סימפטומים של חרדה... הכל.
מה עושים?! איך מעבירים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת גוש בגרון - תגובה
ד''ר רועי הוד09/12/2012מרב מידע הלכתי לאיבוד. קשה לי לענות על שאלותיך ללא בדיקה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא אידיוט
גולש03/01/2016אתה פשוט רופא אידיוט וחוצפן.
השואל ניסח את שאלתו בצורה תמציתית, ברורה ומסודרת, ואתה טוען כי "הלכת לאיבוד"?
המידע שהגולש סיפק לך מספיק בהחלט לצורך גיבוש חוות-דעת ראשונית ומתן הכוונה (לכל הפחות כללית) לאופן שבו יש להמשיך את הבירור.
אתה לא חושב שזו חוצפה מצדך לנפנף כלאחד-יד ובתירוץ מגוחך אדם שטרח והשקיע מזמנו בניסוח שאלה על מצבו הרפואי? איש לא הכריח אותך לנהל את הפורום הזה, אך משבחרת לעשות כן, עליך לנהוג באופן ראוי ומכובד כלפי הגולשים, ולבצע את תפקידך כנדרש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?