אוזניים סתומות אחרי שפעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזניים סתומות אחרי שפעת
    אתי
    12/12/2012

היי, אני בת 19,
    לפני כשבוע הצטננתי ככל הנראה בזמן הליכה עם הכלב בגשם, וחליתי בשפעת, די מסיבית האמת, עם כאבי גרון איבוד קול כאבי ראש חום שהיה קרוב ל40 מעלות בלילות וכמובן חשק פשוט להתפגר לכל היום... ביום השני נבדקתי אצל רופא שאמר לי לשתות אקמול צינון ושפעת וגלולות לליחה, למען האמת כמה שזה נשמע פשוט זה עזר, אבל כבר יומיים שעיקר הבעיה שלי היא האוזניים. הן סתומות לגמרי, לפעמים עד כדי כך שלא מצליחה לשמוע כראוי. דומה להרגשה לאחר חפיפת ראש אבל זה לא עובר, החשק הוא כאילו לקחת אוויר ולפרוץ את החסימה הזו אבל זה לא עובד. כאשר נבדקתי נאמר לי שהאוזניים בריאות לחלוטין ושעיקר הבעיה שלי היא בגרון מה שיכול לתת לי הרגשה של כאב לעבר האוזניים.

כמישהי עם מזל של גירביל שתמיד תופסת כל וירוס שמתרוצץ באוויר, אני לא הכי רוצה לחזור לקופת החולים, רציתי לשאול אם קיים חשש שזה סיבוך של השפעת ויש לי ממה לחשוש או שזה משהו נפוץ שיעבור בעוד זמן מה?

תודה והמשך יום נהדר !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזניים סתומות אחרי שפעת

הוספת תגובה

• אוזניים סתומות אחרי שפעת - תגובה

ד''ר רועי הוד
    12/12/2012

לפעמים לאחר שפעת, הצטננות וגודש אפי יכול להיות שהאוזניים נסתמות כתוצאה מנוזלים, זה יכול לקחת מספר שבועות להשתפר. אם לא גשי לרופא א.א.ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו