דימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום
    דורון
    06/03/2008

בוקר טוב

יש לי תופעה שאני מודאג ממנה ורוצה לגביה יעוץ.

לפעמים אני מרגיש פתאום בפה טעם של דם, כשאני יורק את הרוק לנייר, אני רואה כי הרוק אדמדם.
    הרוק האדמדם יכול המשך עוד כפעם-פעמיים מיד לאחר הראשונה ולאחריו כבר אין סימנים לכלום.
    שלשום למשל הרגשתי שוב את הטעם הזה וביריקה הראשונה נראה מעט דם אך בגוש קטנטן, כאילו דם מעט קרוש, ביריקה השלישית כבר שוב לא היה סימן לכלום.

(אגב, כשאני אומר יריקה, אני מתכוון פליטה של הרוק שנמצא לי בפה, לא בכוח ולא בלחץ).

התופעה יכולה להופיע אחת למספר ימים או שבועות, השבוע למשל היא קרתה לי פעמיים (יום לאחר יום).

למען הגילוי הנאות, מצב החניכיים שלי לא טוב, ולרוב בצחצוח שיניים אני מדמם מהם.
    אך כשהתופעה מתרחשת אני לא רואה בחניכיים דם או על הלשון.

--- ממה יכולה לנבוע התופעה הנ"ל ?
    --- האם התופעה מסוכנת או דורשת התייחסות מיוחדת ?
    --- היתכן כי הנ"ל נובע מדימום בחניכיים שנעלם תוך כמה שניות ?
    --- האם יתכן כי הדימום מקורו למשל מהגרון ? אף ? ראש ?

אני מודה לכם אם תוכלו לענות על שאלותיי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום

הוספת תגובה

• דימום

ד''ר אביגיל ארד
    06/03/2008

נשמע כאילו הדימום אכן מחלל הפה והחניכיים, למרות זאת ממליצה לך ללכת להיבדק בדיקה מקיפה על ידי רופא א.א.ג שיבדוק את האף, הלע האפי, הלע האחורי והתחתון וכן הגרון ואיזור מיתרי הקול. מכל האזורים האלו יכול להגיע דם לפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו