דחוף מתה מפחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף מתה מפחד
    מירי
    14/12/2012

הייתי אצל רופאת המשפחה ואמרתי לה שאני מרגישה פקק באוזן.היא הסתכלה הביאה לי טיפות תחושת האי נוחות עברה ולאחר שבועיים ככה חזרה לי שוב התחושה בעת שאני שמה את הראש על האוזן הזאת וכדומה מרגישה כאילו משהו תקוע לי שם.הלכתי לרופא אף אוזן גרון והסברתי לו שאני ביום שני מתגייסת ואני חייבת להעביר את זה הוא הסביר שיש לי ממש מלא שעווה וינסה לעשות לי טיפול מסויים הוא הכניס לי מין מזרק עם מים נדמה לי לאוזן ימין והצליח להוציא את השעווה כנראה בזכות הטיפות שששמתי שבוע קודם לאחר מכן ניסה באוזן השנייה דחף את המזרק ואחר כך עשה זאת שנית ולא הצליח להוציא את השעווה אחרי שהוא דחף את המזרק ולא הצליח להוציא הרגשתי כאילו נהייתי קצת חירשת באוזן שמאל והוא הביא לי טיפות כדי שזה יעבור מהר איר קאר A-CERUMEN שמונה טיפות שלוש פעמים ביום למשך חמישה ימים ולאוזן השנייה לקרומיצין שמונה טיפות שלוש פעמים ביום למשך שלושה ימים.חזרתי הביתה סיפרתי לאמא שלי ואמא שלי התחילה לצרוח עליי שאחיין שלה גם דחפו לו מזרק כזה והוא הצטרך ניתוח ולמה נתתי לו לעשות את זה.אני ממש ממש מפחדת כמובן שהתחלתי לבכות ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות אני ביום שני מתגייסת ומפחדת להגיע לטירונות עם בעיות שמיעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף מתה מפחד

הוספת תגובה

• דחוף מתה מפחד - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    15/12/2012

לא צריך ניתוח ולא צריך שאמא שלך תצרח עליך ( זה לא אשמתך)
    גשי לרופא א.א.ג המוצא שעווה לא ע"י שטיפה והבעיה תיפתר תוך מספר דקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף מתה מפחד - תגובה - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    20/12/2012

חייבת להוסיף כי לעיתים שטיפה היא הפיתרון הכי פחות כואב ומציק כשיש הרבה שעווה רכה. צריך לעשות זאת בעדינות ואז אין בעיות ולא צריך לפחד. גיוס נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו