אנטיביוטיקה לדלקת באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטיביוטיקה לדלקת באוזניים
    מאיה
    15/12/2012

שלום,

אני בת 31. חוסר G6PD.

בשבוע שעבר הייתי מקוררת, צינון ושיעול, קצת חולשה בלי חום. התסמינים הללו חלפו כמעט כליל והתפתח כאב חד באוזן שמאל שהתפשט לשיניים ולראש.

למחרת הלכתי לרופאת המשפחה שלי שאישרה שיש דלקת באוזן.

היא נתנה לי טיפות דזורן (טיפה 1 שלוש פעמים ביום). היא נתנה לי גם מרשם לאנטיביוטיקה amoxicillin trihydrate 500mg
    (3 פעמים ביום, כמוסה אחת)

היא הנחתה אותי להשתמש בטיפות, ואם זה לא עוזר להוסיף את האטיביוטיקה.

יש לציין כי הכאב החד פסק אחרי לילה אחד,עוד בטרם הגעתי לרופאה. יש גרד בתוך האוזן, תחושה של סחרור כאבי ראש וחולשה ועצבנות רבה, חוסר שקט וסבלנות, אבל לא כאב חד וקשה. ומאז קבלת הטיפות אין שינוי.

אני לא מחובבי הכדורים, ולא הייתי רוצה לקחת אנטיביוטיקה אם אין בך צורך אמיתי.
    מאידך, לא הייתי רוצה לא לטפל, אם יש צורך, מחשש לסיבוכים והמשכיות של התסמינים המחלישים הללו. (הם בהחלט פוגעים בתפקוד שלי)

אשמח לחוות דעת נוספת.

תודה מראש,

מאיה
    אשמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אנטיביוטיקה לדלקת באוזניים - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    15/12/2012

בדכ דלקת אוזן תיכונה חולפת לבד ללא צורך במתן אנטיביוטיקה. כך שאם הסימנים נחלשו אפשר לחכות ולא להתחיל במתן אנטיביוטיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו