מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- MRIיעל15/12/2012
שלום, אני בת 31 סובלת מעל 5 שנים מכאבי פנים וראש עם היסטוריה של דלקות אוזנים וניתוח כפתורים בתור ילדה קטנה..וירידה בשמיעה..
ורק עכשיו אושר לי לעשות MRI...
אודה לכם אם תבהירו לי את הממצאים שנראים לי פחות "טובים"...ותגידו לי אם זה יכול להיות קשור לכאבים הכרוניים שלי :(
1. בחלל האף מודגמת סטייה מזערית של המחיצה משמאל לימין.
2. בנזופרינקס מודגמות ציסטות רטנציונליות (מה זה?) קטנות אחדות משני הצדדים.
3. התעבות רירית בתאי המסטואיד משני הצדדים
אשמח אם תנסו לעזור לי
מיואשת :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI - תגובה
ד''ר רועי הוד16/12/2012על פניו נשמע כמו דברים בנאליים, סטייית מחיצה קיימת אצל הרבה באוכלוסיה, בחלק מהמפעמים זה יכול לגרום לקושי בנשימה אפית, סינוסיטיס חוזרים וכו'. ציסטות בנזופרינקס הם לרב כתוצאה מחסימה של בלוטת רוק אך יש צורך בבדיקת רופא א.א.ג לצורך כך. עיבוי רירית במסטואיד מראה רק שהיתה או יש דלקת באזור, לא משהו ספציפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה! אבל..
יעל17/12/2012האם משהו מהדברים יכול לגרום לכאבי פנים ו/או ראש?
יש לי תחשובה של סינוסיטיס כרוני....ואף אחד לא יבחן את זה כסינוסיטיז כרוני
(היה לי בעבר אקוטי ואני מכירה את התחושה...)
:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה! אבל.. - תגובה
ד''ר רועי הוד17/12/2012על פניו אף לא אחד מהדברים שציינת יכול לגרום לכאב ראש אך לצורך תשובה חד משמעית יש צורך בבדיקה מקיפה שלך כולל חלל האף, הנזופרינקס, האוזניים וכו ובנוסף צפייה ב-MRI.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה! אבל שכחתי לציין משהו נוסף
יעל17/12/2012מעריכה את התייחסותך!
יש לי נסיגה של עור התוף באוזן ימין...
האם זה דבר משמעותי? זה יכול לגרום לכאבים? מה עלי לעשות?
סובלת מכאבים ומיואשת :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה! אבל שכחתי לציין משהו נוסף - תגובה
ד''ר רועי הוד17/12/2012לא רואה קשר בין הנסיגה לממצאים. בכל מקרה אם מציק לך גשי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!
יעל17/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?