צרידות בקול, כאב בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרידות בקול, כאב בגרון
    אסי
    17/12/2012

ערב טוב!
    במשך 5 ימים אחרונים יש לי צרידות בקול, בקושי יכול לדבר. חשבתי שמדובר בסוג של התקררות אז התחלתי לקחת דקסמול סינוס (כדי שהמצב לא יחמיר). אחרי 4 ימים אין שיפור במצבי: הצרידות אף החמירה ונוסף כאב בגרון (השקדים הוסרו בילדות). אין לי חום! הייתי אצל רופא משפחה, בדק אותי ויזואלית, הקשיב לריאות - לפי דבריו אין לי כלום! נתת לי סירופ טבעי "טננבלוט" להקלה בגרון! היום אני מרגיש שהכאב חזק יותר (בגרון) כבר לא יכול לדבר, שותה תה כל חצי שעה, דבש בכמויות, חלב חם...... אין שיפור!!!
    אלו בדיקות כדאי לבקש לעבור, מה זה יכול להיות??!!

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרידות בקול, כאב בגרון

הוספת תגובה

• צרידות בקול, כאב בגרון - תגובה

ד''ר רועי הוד
    18/12/2012

הייתי ממליץ על בדיקת רופא א.א.ג, נשמע שהמצב רק מחמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,

אסי
    18/12/2012

בנתיים הייתי אצל רופא משפחה,לקח משטח ונתן אוגמנטין,בכל מקרה מחר אגש לרופא א.א.ג.,לבדיקה יסודית,פעם ראשונה בחיי,פעם אחרונה שהיה לי שפעת רצינית זה לפני 5 שנים....כניראה תמיד יש פעם ראשונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו