צינון כרוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צינון כרוני
    שולי
    18/12/2012

אני סובלת שנים מצינון הולך ושב, אף סתום, ליחה. בנוסף גירודים מעצבנים בגרון . חוץ מזה לפעמים יש לי הצטברות מזון בשקדים- לא יודעת אם זה קשור..
    שנים רופאים אומרים לי שזו אלרגיה. אבל לאחרונה הלכתי לבדיקות אלרגיה ובטסטים ובבדיקת דם התברר שאיני אלרגית.
    יכול להיות שהשקדים שלי הם המקור לבעיה? איך אפשר לאבחן מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צינון כרוני

הוספת תגובה

• צינון כרוני - תגובה

ד''ר רועי הוד
    18/12/2012

לא נשמע כי השקדים הם מקור הבעיה, יכול להיות שבלי קשר נתקע בהם אוכל שגורם לכאבים ולריח רע. יכול להיות מצב שנקרא NON ALLERGIC RHINITIS, מן אלרגיה ללא אלרגיה, מצב שהטיפול בו קשה יותר. הייתי ממליץ לפנות לרופא א.א.ג לניסיון טיפולי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! ועוד שאלה

שולי
    20/12/2012

הטיפול במצב שתיארת הוא גם בתרופות של נוגדי אלרגיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! ועוד שאלה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    20/12/2012

בחלקו כן למרות שההשפעה לא טובה כמו במצב אלרגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו