שימוש באלרין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש באלרין
    דודו
    20/12/2012

הי,
    בת הזוג שלי סובלת מסינוסיטיס ועברה לפני כמה שנים ניתוח במערות האף ניתוח שלא ממש הצליח, כבר כמה שנים שהיא משתמשת באלרין באופן קבוע ואומרת ששום דבר אחר לא עוזר לה לנשום כמו שצריך. באופן קבוע אני מתכוון שני בקבוקונים של תרסיס אלרין לא מדוד בשבוע או במקרה הטוב תרסיס שלם בשבוע. מהם הסיכונים בשימוש שכזה והאם יש תחליף בריא יותר או שמדובר בהתמכרות..
    אני דואג להשלכות של השימוש בזה ולכן אשמח לדעת את ההשלכות ומה זה יעשה בטווח הרחוק.
    תודה, דודו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש באלרין

הוספת תגובה

• שימוש באלרין - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    20/12/2012

הבעיה עם אלרין וטיפות אף מהסוג שלו המכילות חומר המכווץ כלי דם היא ההתמכרות. התרסיס גורם לכוון כלי דם ובכך מתכווצות קונכיות האף והאף "נפתח". ברגע שהשפעת התרסיס חולפת יש התנפחות ולעיתים אף התנפחות יתר. אנחנו מכנים זאת REBOUND. בגלל זה התכיפות של השימוש בתרסיס הולכת ועולה ואם פעם התספקה בפעם ביום כיום היא משתמשת מספר פעמים ביום. עלול להגיע יום בו הרירית תפסיק להגיב והאף יהיה סתום כל הזמן, הפרעה בחוש הריח ואפילו תחושת ריח רע באף. אפשר לנסות "לגמול" מהאלרין על ידי תרופות אניטאלרגיות ותרסיס סטרואידלי ובעיקר הרבה רצון. לעיתים אין ברירה וצריך לעשות פרוצדורה כירורגית להקטנת הקונכיות כדי לאפשר לה לנשום היטב. שלח אותה לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ושאלה

דודו
    21/12/2012

היא עשתה ניתוח מחיצה וקונכיות, הרופא המליץ על ניתוח חוזר אך היא חוששת לעבור שוב את התהליך , האם תוכל להרגיע לגבי התהליך,סיכויי ההצלחה בניתוח חוזר והאם יש חלופה אחרת שיכולה להתאים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו