תופעה ממש מוזרה עוברת עליי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה ממש מוזרה עוברת עליי...
    יעקב
    26/12/2012

בוקר טוב.
    מדי כמה חודשים קורה לי משהו מזר בחלל הפה והגרון.
    כשאני אוכל, לפתע בלי שום הודעה מוקדמת נהיים לי כאבים חזקים בתוך חלל הפה ונוצרת לי מאין "ג'ולה" מתחת ללשון (צד ימין), בנוסף בדיוק באותו זמן הצוואר שלי (או השקד או הבלוטה) ממש ממש מתנפח גם כן בצד ימין. וכלפי חוץ ממש רואים את הצוואר מנופח.

זה קרה לי כמה פעמים בעבר, בדר"כ זה היה חוף מהר מאד ככה שאפילו לא היה לי זמן ללכת לרופא ולהראות לו משהו כי זה כבר היה חולף.

לפני יומיים זה שוב קרה, אבל הפעם זה היה ממש נפוח וממש ממש כואב. הגיע למצב שאני לא יכול להכניס שום דבר לפה שהוא לא נוזלי למה ישר האיזור מתנפח ומתחילים כאבים נוראים. אני רוצה לציין שאתמול בערב זה היה ממש ממש סבל, ניסיתי לאכול משהו (אפילו לא משהו מוצק, טחינה). ושוב פעם זה קרה, מרב הכאבים ניסיתי עם הלשון ללחוץ על אותה נפיחות מתחת ללשון, והרגיש לי כאילו יוצא משם איזשהו נוזל כלשהו הוא היה סמיך יותר מרוק וגם בעל טעם חמצמץ מוזר.
    יש לציין כאשר אני מפסיק לאכול זה עובר בערך אחרי כרבע שעה עשרים דקות והנפיחות יורדת.

הייתי אצל רופא המשפחה, הוא שלח אותי לעשות בדיקות דם (התשובות שלהם יהיו סופיות רק בשבוע הבא). בינתיים קבעתי תור גם לרופא אף אוזן גרון אבל התור רק מחר ועד אז ספק אם אצליח לאכול משהו.

מישהו נתקל פעם בתופעה דומה?...יש איזה מושג מה זה יכול להיות?...
    אני ממש ממש סובל ואשמח לאיזשהיא חוות דעת.
    תודה ויום טוב ובריא לכולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעה ממש מוזרה עוברת עליי... - תגובה

ד''ר רועי הוד
    26/12/2012

קשה לי לענות על שאלתך ללא בדיקה מקיפה שלך. מהסיפור קשה לדעת במה מדובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו