מוגלה על השקדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוגלה על השקדים
    דניאל
    29/12/2012

לפני כשבוע החל לכאוב לי הגרון הלכתי לרופא שאמר לי שזה שום דבר מיוחד ונתן לי סטרפילס אך ליתר ביטחון מרשם למוקסיפן , יום לאחר שניסיתי את הסטרפילס ראיתי שמתחיל להיות לי מוגלה על השקדים והתחלתי לשתות את המוקסיפן , כעבור יומיים שלוש המוקסיפן עזר אך עדיין נשארה מוגלה , לאחר שלושה ימים קמתי בבוקר שוב עם כאבים חזקים הלכתי באותו ערב לרופא שאמרה לי להחליף לרפא פן ואם המוגלה תישאר אצטרך ללכת לכירוג בכדי להוריד את המוגלה , אני כבר מטופל יומיים עם רפה פן והדלקת לא עוזבת ואף המוגלה יותר מתרחבת , חשוב לציין שבכל זה לא עשיתי משטח גרון , מה אתם ממליצים לעשות לאחר שכבר הייתי אצל שני רופאים שהביאו לי שתי אנטיביוטיקות שונות ששניהן לא עזרו לי ,חשוב לציין שאין ולא היה לי חום ולא תופעות נוספות רק הגרון גרון זה מה שמפריע לי ... תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוגלה על השקדים

הוספת תגובה

• מוגלה על השקדים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    30/12/2012

יש צורך בבדיקה שלך כדי לראות אם קיימת דלקת ומה הסיבה, רק כך נוכל להתאים טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו