ניתוח מידיאליזציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח מידיאליזציה
    מיואשת
    08/03/2008

לד"ר ארד שלום רב
    לפני 3 חוד' עברתי כריתת בלוטת התריס ומאז מיתר קול משותק. כעת הומלץ לי על ניתוח מידיאליזציה. מהו ניתוח מסוג זה ? האם מתבצע בהרדמה מקומית או כללית.
    לאחר הניתוח הופנתי לריפוי בדיבור וכמובן שהתורים משתרכים עד כדי שנתיים ברשימות ההמתנה ועוד לא התחלתי טיפול כזה . אני מורה במקצועי ועל כן איבדתי את כושר עבודתי ואך את בריאותי הנפשית.
    אינני מפסיקה לחשוב על כך ועל העובדה שלא אוכל לחזור לדבר ,ללמד,לקרוא לילדי סיפורים ועוד.
    אנ ממש מיואשת
    מה עלי לעשות אני פוחדת לאבד את המיתר הקיים היחיד שנשאר!
    בביקור אחרון א.א.ג אמר לי לשמיתר המשותק נמצא במנח מידאלי הכיצד מידע זה נח בכפיפה אחת עם ניתוח מידיאליזציה ? האין זהו המנח אותו מנסה להשיג הניתוח????!!!!!!!!!!!!!1
    אני אובדת עצות ואין לי כבר כח נפשי להתמודד עפ המצב.
    מה את ממליצה לי לעשות?
    האם ישנם טיפולים אחרים אפילו ניסיוניים למצבי? אני מוכנה להגיע באופן פרטי
    לתשובתך אודה
    המיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח מידיאליזציה

הוספת תגובה

• ניתוח

ד''ר אביגיל ארד
    08/03/2008

מדיאליזציה היא ניתוח בו בשיטה זו או אחרת מביאים את המיתר המשותק לקו האמצע כך שהמיתר השני יוכל להגיע אליו ולסגור את הרווח בזמן דיבור. גם אם המשותק במצב מדיאלי כנראה שלא לגמרי או שלא בגובה של המיתר השני. לפני ניתוח אני ממליצה למצות עד הסוף את נושא הריפוי בדיבור כי לפעמים זה מסתדר בדרך זו. מדיאליזציה עדיף לעשות בהרדמה מקומית כך שאפשר יהיה למצוא את המקום המדויק והכי טוב עבור המיתר המשותק כך שאיכות הקול תהיה הטובה ביותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו