מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת שקדים כרוניתמרי02/01/2013
שלום רב!! חייבת את עזרתכם!!
אני בת 26, בריאה בדרך כלל, חוץ מהתופעה שיש לי. כנראה משהו לא בסדר.
אני סובלת שנים משקדים מוגדלים מגיל נורא צעיר, כמו צינונים קשים במהלך החורף שיעול קשה ליחות וכל המשתמע מכך, לאחרונה בשנתיים האחרונות פלוס מינוס אני סובלת מעגולים מוגלתיים בחורים של השקדים, מאין למדתי לחיות עם המצב הזה,
כל כמה ימים זה מופיע אני מגרגרת מיי פה קצת "חופרת" עם קייסמי שיניים בחורי השקדים ומנקה אותם. כל כמה ימים זה קורה, אני מנקה וכך הלאה..
וכשאני נורא מצטטנת עקב זה, בערך 4 פעמיים בשנה אם לא יותר, הולכת לרופא מביא לי מרשם אנטביטיקה מסיימת אותה, במפתיע העיגולי המוגלה לאחר האנטיבוטקה לא ממהרים להופיע, אך לאחר שבועיים שלוש מופעים שוב ושוב חיה איתם מנקה מגררת וכך שוב עד הצינון הקשה הבא ועד הטיפול האנטיביוטי הבא.
נכון להיום, אני שבוע נורא מצוננת סוג של חולה. שותה כדורי צינון יום ולילה ולוקחת אנטיביוטקה. זה התחיל להעיק עליי ואפילו אני חשה כאבים שפוגעים בי באיכות החיים, כמו לחץ באוזן שמאל כאילו סתומה לי נורא, חשוב לי לציין שאני מרגישה זאת כבר לא מעט זמן בניהם גם כמו כובד באיזור העין ואפילו באזור הראש צד שמאל, איפה שהאוזן הסתומה. מאין הרגשה של כובד בכל האזור הזה! והשקדים מנופחים נורא אך עכשיו עם התרופות אין עיגולי מוגלה שבדך כלל יש,קבעתי תור לאף אוזן גרון אך התור עוד שבוע מהיום ואני מעוניינת לשמוע תשובה, דעה מקצועית עוד לפניי כן.
אני שוקלת אולי לעבור ניתוח להוצאת שקדים, אם זה רק הבעיה שם, אולי ישנה עוד בעיה?! פוליפים אולי, אני כמובן לא רופאה ורק מנחשת. בגלל כל האזורים שתפוסים לי וכואבים לי אני משארת שזה לא בעיית שקדים. אשמח לתושבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת שקדים כרונית - תגובה
ד''ר רועי הוד02/01/2013נשמע כי ניתוח כריתת שקדים יכול לפתור את מרבית בעיותיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?