מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הוצאת אבני שקדים עם קיסםחגית02/01/2013
שלום, אני בחורה בריאה בת 24. כבר כמה שנים שמדי פעם יוצא לי מהפה עם הליחה גוש צהוב עם ריח רע מאד. בחצי שנה האחרונה קראתי על זה קצת באינטרנט וגיליתי שזה נקרא אבני שקדים וקראתי המלצה להוציא אותם עם קיסם כדי למנוע ריח פה ואת התחושה המציקה של גוש שתקוע בשקד. בחצי שנה האחרונה בערך פעם בשבועיים אני מוציאה בעזרת קיסם גושים כאלה מהשקד הימני שבו יש את החור שבו מצטברים הגושים. השאלה שלי היא האם הפעולה של הוצאת הגושים עם קיסם עשויה לפגוע לי בשקד? האם זה מסוכן? האם יש פיתרון אחר שלא כולל ניתוח להסרת השקד? אם האבנים לא מפריעות לי האם בכל זאת עליי להוציא אותן או שאם לא אוציא אותם עשויות להיווצר דלקות? מלבד העובדה שהשקד הזה קצת יותר גדול מהשקד השמאלי ומצטברים בו גושים אני לא סובלת משום בעיה אחרת, לעיתים ממש רחוקות כאב גרון. אשמח לייעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבני שקדים - תגובה
ד''ר רועי הוד03/01/2013אוכל שנתקע בשקדים גורם לעיתים לכאב או לריח רע. הטיפול יכול להיות שטיפות מרובות של הפה ואם המצב ממש מעיק,ניתוח לכריתת שקדים. לא משנה את המערכת החיסונית של הגוף. סיכונים כמו בכל ניתוח שקדים כמו דימום וכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?