מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גושים לבנים שנתקעים בשקדיםאלון10/01/2013
שלום ד"ר
כבר הרבה מאוד זמן אני סובל מריח רע מהפה שמקורו מגושים לבנים צהובים שנתקעים לי בכפלי עור ו"כיסים" בתוך הגרון, כל יום יומיים אני מוציא מה שאני יכול להוציא בעזרת שיפודים למנגל. ההליך הוא קשה ולא תמיד אני מצליח וגם כשאני מצליח זה חלקי ומסיים עם שקדים מדממים. הייתי כבר אצל שני רופאי אאג שאומרים לי שאין מה לעשות וממליצים לי להשתמש במי מלח ומי פה לגרגור, שני אלה לא מועילים לי בכלל, אני ממש מיואש ומתבייש בעיניין הזה, לפעמים הריח הוא פשוט בלתי נסבל, להבנתי מכל מני מקורות, ניתוח שקדים יכול לעזור, האם זה נכון? אם כן איך אני יכול לגרום לרופא לשלוח אותי לניתוח כזה? או שניתוחים כאלה הקופת חולים לא מכסה? אני צריך הכוונה מה אפשר וצריך לעשות... אני ממש לא יכול לסבול את המצב שבו אני נמצא
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גושים לבנים שנתקעים בשקדים - תגובה
ד''ר רועי הוד11/01/2013אוכל שנתקע בשקד אכן גורם לריח רע ולפעמים כאבים. הטיפול שטיפה של הפה בכל צורה שהיא לאחר כל ארוחה ואם המצב בלתי נסבל- כריתת שקדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?