מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוזן סתומהנטלי13/01/2013
שלום
זה מספר ימים שאני מרגישה שאוזן ימין שלי סתומה
היום הלכתי לרופאת המשפחה והיא בדקה ואמרה שתעלת האוזן נקייה והיא אינה רואה דבר חריג.
בנוסף בערך חודש אני סובלת משיעול (כולל ליחה).
באופן כללי אני סובלת מנזלת אלרגית, ולכן ישנן תקופות רבות בהן האף שלי סתום, ביניהן גם בתקופה האחרונה. בנוסף ישנן תקופות בהן בלילה הגרון שלי מתייבש עד כדי כך שאני מתעוררת לשתות (חייבת לישון עם בקבוק מים לידי.)
(יש לציין שיש לי בעיה באף מלידה ולכן מילדות אני רוב הזמן נושמת דרך הפה ולא דרך האף, ובנוסף יש לי אלרגיה לאבק)
אני לא יודעת אם יש קשר בין כל הדברים שרשמתי, אבל אני נורא מודאגת מהאוזן, הרופאה אמרה שהיא חושבת שהשיעול והאוזן זה הכל כתוצאה מהאף אבל אני סובלת את זה מילדות וזה מעולם לא קרה לי.
אשמח לעזרתכם/עצתכם בעניין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזן סתומה - תגובה
ד''ר רועי הוד14/01/2013קשה לי לעזור לך ללא בדיקה. יכול להיות ומדובר בנוזלים באוזן תיכונה על רקע חסימה אפית וכו'. גשי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?