טיוב באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיוב באוזניים
    כרמן
    23/01/2013

האם כדאי ומומלץ לעשות ״ניתוח״ לתינוק בן שבעה חודשים ולשים לו טיוב (פקק) באוזניים? יש לציין שמגיל ארבעה חודשים עד שבעה חודשים נטל התינוק 3 סוגי אנטיביוטיקה שונים כל פעם למשך 14 יום ללא הועיל ועדיין יש נוזלים באוזניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיוב באוזניים

הוספת תגובה

• טיוב באוזניים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    23/01/2013

הייתי ממתין עוד קצת לפני הכנסת צינוריות אוורור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיוב באוזניים

כרמן
    23/01/2013

שלום לך ד״ר רועי הוד
    הייתי רוצה לדעת ברשותך מדוע אתה אומר להמתין עוד קצת עם הכנסת הצינוריות? הילד ממש סובל מדלקות ונוזלים בשתי האוזניים וביקר אצל רופא המשפחה למעלה מחמש פעמים. ופעמיים אצל א.א.ג בשלושה חודשים האחרונים.
    יש בזה סיכון אם אעשה זאת לילד? אני לא גרה בישראל אלא בארה״ב, האם התהליך הוא אותו תהליך כמו בארץ? הייתי רוצה ל״שמוע״ קצת פרטים בנושא.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיוב באוזניים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    23/01/2013

בארה"ב היד על ההדק קלה יותר מבחינת ביצוע הניתוח מפני שעל כל פעולה הרופא מתוגמל. ישנן אינדיקציות להכנסת כפתור עם 3 דלקות בחצי שנה או 4-5 בשנה ובדר"כ מחכים עד גיל סביב שנה להחדרתם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו