מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה-פקקי צרומוןאייל25/01/2013
היי
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה לפחות פעם בחודש הבעיה שאוזן ימין מייצרת כמות צרומון רבה ודביקה דבר שגורם לסתימה ולתחושת לחץ וציפצופים באוזן ימין הבעיה מתרחשת רק באוזן זו במהלך השינה
בעיה זו גורמת לי להגיע לרופא אוזניים פעם בחודש באופן קבוע כדי לבצע שאיבה וניקוי של האוזן מהצרומון פעולה שאורכת כ-5 דק' אך התור לרופא אא"ג אורך כשבועיים שבהם אני עם פקק צרומון וירידה בשמיעה כדי לפתור את הבעיה ולבקר אצל רופא אא"ג פחות יותר מה שאומר שיהיו לי פחות מצבי פקק באוזן שאלתי מספר רופאי אא"ג מה אפשר לעשות אך כל רופא נתן לי תשובה שונה אחד אמר שיש צורך להשתמש במי חמצן ולתת לנוזל השעווה לצאת לבד השני אמר שאין פתרון ויש צורך להגיע לו באופן תדיר כדי לבצע ניקוי אחר אמר לי להשתמש במקלות אוזניים לניקוי בעיקר לאחר רחיצה
ניסיתי את כל הפתרונות שציינתי אך אף הצעה לא נתנה פתרון מה אפשר לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה-פקקי צרומון - תגובה
ד''ר רועי הוד25/01/2013אין הרבה לעשות, יש פשוט אנשים שמייצרים כמות גדולה של צרומן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך
אייל26/01/2013אני מודע למצב שהאוזן מיצרת כמות רבה של צרומון אבל זה קורה רק באוזן ימין תמיד שיש לי פקקי צרומון מה זאת אומרת אין הרבה מה לעשות אין פתרון שיכול להפחית את מצב הפפקים לפני שנוצר פקק לתת טיפול מונע יעזור לצרומון המיותר לצאת מחוץ לתעלה החיצונית של האוזן דבר שימנע את הפקקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך - תגובה
ד''ר רועי הוד26/01/2013ניתן לנסות להשתמש בכל חומר על בסיס שמן להמיס את הפקק לפני שנוצר כגון שמן פרפין/צרומול/קלין אירז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?