שאלה-פקקי צרומון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה-פקקי צרומון
    אייל
    25/01/2013

היי

יש לי בעיה שחוזרת על עצמה לפחות פעם בחודש הבעיה שאוזן ימין מייצרת כמות צרומון רבה ודביקה דבר שגורם לסתימה ולתחושת לחץ וציפצופים באוזן ימין הבעיה מתרחשת רק באוזן זו במהלך השינה
    בעיה זו גורמת לי להגיע לרופא אוזניים פעם בחודש באופן קבוע כדי לבצע שאיבה וניקוי של האוזן מהצרומון פעולה שאורכת כ-5 דק' אך התור לרופא אא"ג אורך כשבועיים שבהם אני עם פקק צרומון וירידה בשמיעה כדי לפתור את הבעיה ולבקר אצל רופא אא"ג פחות יותר מה שאומר שיהיו לי פחות מצבי פקק באוזן שאלתי מספר רופאי אא"ג מה אפשר לעשות אך כל רופא נתן לי תשובה שונה אחד אמר שיש צורך להשתמש במי חמצן ולתת לנוזל השעווה לצאת לבד השני אמר שאין פתרון ויש צורך להגיע לו באופן תדיר כדי לבצע ניקוי אחר אמר לי להשתמש במקלות אוזניים לניקוי בעיקר לאחר רחיצה
    ניסיתי את כל הפתרונות שציינתי אך אף הצעה לא נתנה פתרון מה אפשר לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה-פקקי צרומון

הוספת תגובה

• שאלה-פקקי צרומון - תגובה

ד''ר רועי הוד
    25/01/2013

אין הרבה לעשות, יש פשוט אנשים שמייצרים כמות גדולה של צרומן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובתך

אייל
    26/01/2013

אני מודע למצב שהאוזן מיצרת כמות רבה של צרומון אבל זה קורה רק באוזן ימין תמיד שיש לי פקקי צרומון מה זאת אומרת אין הרבה מה לעשות אין פתרון שיכול להפחית את מצב הפפקים לפני שנוצר פקק לתת טיפול מונע יעזור לצרומון המיותר לצאת מחוץ לתעלה החיצונית של האוזן דבר שימנע את הפקקים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובתך - תגובה

ד''ר רועי הוד
    26/01/2013

ניתן לנסות להשתמש בכל חומר על בסיס שמן להמיס את הפקק לפני שנוצר כגון שמן פרפין/צרומול/קלין אירז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו