דלקת חריפה באוזן התיכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חריפה באוזן התיכונה
    מיכל
    29/01/2013

ד"ר שלום רב,
    אני בת 40 .בריאה רוב הזמן...+אמא ל 3 ילדים...
    לפני כשבוע נדבקתי מבתי בשפעת/התקררות אשר לוותה בחום לא גבוה+נזלת.יומיים אח"כ התחילו באמצע הלילה כאבים איומים באזור הלסת ואוזן שמאל.למחרת בבוקר רופא משפחה אבחן דלקת באוזן והתחלתי טיפול באנטי רוליד+טיפות דקסאוטיק.יום אח"כ ניגשתי לא.א.ג מכוון והכאבים העצומים לא פסקו.האא"ג אבחן דלקת חזקה ושלח מיידית למיון ע"מ שאבדק באמצעות מיקרוסקופ.הא.א.ג בבי"ח אבחן דלקת חריפה באוזן התיכונה ושינה הטיפול לזינט ל 7 ימים +אוטמיצין.
    כיום אני 6 ימים לאחר האבחון.הכאבים האיומים נרגעו,אך מרגישה לאורך שעות היום דקירות עזות באוזן (לסרוגין),אוזן "סתומה",חוסר יציבות קלה,ותחושת נוזלים (בעיקר בעת קינוח אף).
    נשאר לי עוד יום וחצי לסיום הזינט. מהו תהליך ההחלמה? כמה זמן עוד אסבול מכאבים אלו (דקירות חזקות).? מתי יש להגיע לביקורת אצל א.א.ג .אני אמא במשרה מלאה.מאוד קשה לתפקד בצורה זו.
    תודה לכם
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת חריפה באוזן התיכונה

הוספת תגובה

• אציין כי מעולם לא סבלתי מדלקת באוזן

מיכל
    29/01/2013

זו הפעם הראשונה שתוקפת אותי דלקת באוזן...
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אציין כי מעולם לא סבלתי מדלקת באוזן - תגובה

ד''ר רועי הוד
    29/01/2013

קשה לי לענות ללא בדיקה. בדר"כ עם טיפול אנטיביוטי טוב חולף תוך מספר ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו