מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טינטון --יש מה שעוזר?יאיר01/02/2013
שלום--אני סובל מטיניטוס זה 4 חדשים. בתחילה היה חלש ,התגבר בשכיבה במיטה. זה שבועים שהוא התגבר מאד, ומפריע לי..יותר באוזן שמאל. יותר בשכיבה במיטה.
יש לי רושם שהוא ווסקולרי-בקצב הדופק.בישיבה-עמידה.
, ביצירת לחץ באזנים,עם סגירת האף ולחץ אוייר מהחזה--הוא לעיתים פוחת בהרבה, אך לא בשכיבה.הוא יורד בפעילות גופנית. יתכן וישנה ירידה קלה בשמיעה.
מה עושים לצרה זו, למיטרד זה ? או רק להשלים ? תודה לעזרתכם יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טינטון --יש מה שעוזר? - תגובה
ד''ר רועי הוד02/02/2013אם הוא בקצב הדופק יש צורך בבירור מקיף כדי לנסות למצוא סיבה. גש לבדיקת אאג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטינינוס בקצב הדופק--מהסתידות עורקים
יאיר04/02/2013שלום--הטיניטוס שאימץ אותי לחיקו הגטעלי הוא בקצב הדופק ( מאחר קצת בזמן )
האם הסיבה היא הסתידות עורקים ? עברתי מעקפים לפני 13 שנים. יש להניח שיש לי מוקדי אטרומות והסתידויות בעורקים שוני. הכולסטרול ומאכיביו תקינים . י.לץד גבולי-לרוב ללא צורך בטיפול. נוטל אומגה 3 1200 מג ליום-ויטמין D וכיוצ.
מה עוד ניתן לעשות ? להכנס באנדוסקופ ? וכי ניתן לחדור לעורקיי השבלול הזעירים ולהכניס סטאנט ? או...... תודה לתשובתך יאיר האם אתה מטפל בבעיה כזו ? ואם לא--מי כן ? יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטינינוס בקצב הדופק--מהסתידות עורקים - תגובה
ד''ר רועי הוד04/02/2013צריך לבצע בירור שכולל אקו לב,דופלר עורקי צוואר ,תפקודי בלוטת מגן כו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור טיניטוס
יאיר05/02/2013שלום לד"ר --בצעתי עד כה אקו דופלר לב--תקין. התעבות גבולית של הספטום.
דופלר של הקרוטידים--יש הצרות קלה בילטרלית,,יותר מימין. יש אטרומות.
תפקןדי טירואיד--ה TSH היה מוגבר בבדיקה אחת--תקין בבדיקה חוזרת.
FT4 , FT3 --תקינים. אנטיבודיס--תקינים. US-- קשריות מספר באונה השמאלית. אחזור על הבדיקה בעוד שבועים.
מה עוד לבדוק ? בסופו של דבר אצטרך להגיע אליך לבדיקה--אך אני רוצה לבדוק לפני כן את כל מה שאפשר --לבירור מקדים. MRA . ? CTA ? היאשרו במכבי ?
.ממה שאאג אמר לי לאחר בדיקה--גודש בקונכה של האף.. אזנים--במפ.
לא ניתן להאזין בסטטוסקופ לרעשים . זו תחושה סוביקטיבית.מתאימה לדופק,באיחור קצר.
אשמח לעזרתך-לה אני כמובן מודה יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור טיניטוס - תגובה
ד''ר רועי הוד05/02/2013גם CTA הייתי עושה להשלמת הבירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור CTA מראה הצרויות-היש טיפול ?
יאיר11/02/2013שלום לד"ר --
בהמשך לבירור טיניטוס-- אם אכן ב CTA נמצא הצרויות--היש מי שיכול לצנטר + תיקון בבלון או טיפול בסטנט --בעורקים קטנים כאלה של השבלול או עצב השמיעה ?
או שהיום יש טכניקה של הדמיה וטיפול בהם ?
היש ריפוי או שיפור אם טיפול כזה הוא בכלל בר ביצוע ? ומי המטפל ? נוירוכירורגים מצנטרים כמו חוסה מהדסה ? או....? מישהו בבילינסון ? בתודה יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור CTA מראה הצרויות-היש טיפול ? - תגובה
ד''ר רועי הוד12/02/2013קשה לי לענות, לאחר שתבצע את הבדיקה ותהיה תשובה יהיה אפשר לדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?