לשון מלוחה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשון מלוחה...
    מירה
    10/02/2013

שלום ד"ר,

אני בת 45 מלפני כמה חודשים התחלתי להרגיש שהלשון שלי מלוחה. כל מה שאכלתי היה מלוח. הלכתי לרופא שיניים שאמר שאינו רואה בעיה והפנה אותי למומחה פה ולסט וגם הוא אמר שאינו רואה בעיה כלשהי.
    הלכתי לנירולוג שבדק ואמר שלדעתו זוהי תוצאה של חרדה ז"א משהו עיצבי/נפשי והציע לקחת כדורי הרגעה קלים. היות ואני לא בטוחה שאכן זה כך לא לקחתי עדיין את הכדורים.
    יחד עם זאת תופה כזו בלשון לא נותנת מנוח לעיתים מלוח מאוד לעיתים פחות לפעמים תחושה שהלשון באמצע פצועה/סרוטה תחושות שמשתנות אבל לא נעלמות.

האם תופעה זו מוכרת בתחום א.א.ג? אם כן מה פתרון? למי לפנות?

תודה רבה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשון מלוחה...

הוספת תגובה

• לשון מלוחה... - תגובה

ד''ר רועי הוד
    11/02/2013

האם את בריאה? נוטלת תרופות? בדיקות דם תקינות? קשה לי לענות ללא בדיקה שלך, יכולות להיות מספר סיבות לתלונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשון מלוחה...

מיקי
    11/02/2013

שלום ד"ר,

בהמשך לתשובתך בעניין - אני באופן כללי בריאה, הבדיקות בסדר מלבד הברזל ולכן אני מקבלת כדורי ברזל ובנוסף ויטמין B.

אני מקווה שמיידע זה יכול לתת בכל זאת כיוון.

אשמח לקרוא דעתך ועוד יותר אם תוכל להפנות אותי לאיזו שהיא כתובת בעניין.

תודה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשון מלוחה... - תגובה

ד''ר רועי הוד
    12/02/2013

יש סיבות רבות לטעם מלוח: דלקות בחלל הפה והלשון, יובש, סינוסיטיס, תרופות, חסר במינרלים או ויטמנים שונים, תת פעילות בלוטת מגן, מחלות נוירולוגיות, סיבה נפשית. לכן הבירור יכול להיות מקיף. לא תמיד מותאים בעיה ואז הטיפול קשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו