כאבי גרון ממושכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גרון ממושכים
    יערה
    11/02/2013

שלום
    אני פונה לאחר יאוש גדול וסבל לא מועט. בחודש האחרון יש לי כאבי גרון נורא חזקים מעין תחושת צריבה ושורף בעת בליעה, תחושה לעיתים של גוש בגרון וכאבים בבלוטות הלימפה בצוואר משני הצדדים אפילו במגיעה קלה. הכאב מופיע ויכול להעלם למחרת ושוב להופיע וחוזר חלילה . נדמה כי עד שאני מצליחה להיפטר ממנו הוא חוזר. לעיתים גם צרידות מלווה לזה ולפני שבועיים בערך ממש אבדתי את הקול ליומיים. רופאת אף אוזן גרון שלחה אותי לבצע בדיקה בסיב אופטי והרופא שביצע אותה אמר שהכל תקין חוץ מזה שרואים בצקת משמעותית שאופיינית למצב של רפלוקס. קבלתי אומפרדקס כטיפול. נעשה גם אולטראסונד של בלוטות הצוואר שהדגים מספר קשריות אבל במרקם תקין ולא מאוד גדולות.
    את הכדור שקבלתי אני לרוב שוכחת לקחת ולא מקפיה כלל אבל אני תוהה אם רפלוקס זו הסיבה לכאבים החזקים והממושכים האלה כי אני לא מרגישה צרבות.

אני לא יודעת אם מה שאכתוב קשור למצב אבל ברקע יש לי לופוס ( 14 שנה) וקרישיות יתר ואני מעשנת. אני בת 34. האם יש עוד כיוונים לבדוק ובכלל יש משהו להקל על הכאבים האלה בגרון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גרון ממושכים

הוספת תגובה

• כאבי גרון ממושכים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    12/02/2013

טיפול ברפלוקס צריך באופן קבוע יומיומי ולאורך שך מינימום חודש עם עדיפות לחודשיים. אם זה אכן מה שהוא ראה, טיפול יכול מאוד לעזור גם אם אין הרגשת צרבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גרון כמעט שנה

שירן פרץ
    02/06/2014

אני פונה אליכם לאחר אין ספור ניסיוניות כוזבים ושנה מאוד קשה ,לפני כשנה החלו לי כאבי גרון שריפה כמו מסכינים נוטה יותר לצד ימין , לא מסוגלת לדבר אם אני לא מרטיבה את הגרון במים כל הזמן ואני שותה המון ביום, הייתי אצל כמה רופאי אף אוזן גרון גם פרטים וגם דרך הקופה, בהתחלה טענו שיש לי יבלות הלכתי למרפאת קול וזה לא עזר לי, לאחר מכן פניתי לרופא פרטי שטען שיש שקד נפוח עשיתי ניתוח להסרת שקד ויבלות , כמובן סבל מיותר לא עזר כלום עברו כמה חודשים היה חשד לריפלוקס בקיבה , שתיתי אומפרקדס כמה חודשים ללא עזרה לצערי , הופנתי השבוע לגסטרו שם מצאו שאין ריפלוקס אבל יש חיידק הליקובבטקור ודלקת, נתנו לי כמות כדורים , אך שורה תחתונה אין קשר לגרון החיידק זה לא ריפלוקס אז שוב פעם חזרתי לנקודת ההתחלה , אני מיואשת ואני משתכרת מעבודה טלפונית , אובדת עצות בשום מקום לא מצאו כלום לא צילום ולא שום דבר כל רופא אומר לי אין שום דבר בגרון ,קראתי את הדף שראשי שלך ונשמע שאת די מיבינה בזה ההגדרה של יובש היה הכי קרוב למה שאני עוברת אך זה ברמות קשות, לאחרונה אני קמה בבוקר הגרון שלי שורף כי לא שתיתי בלילה מספיק, אשמח לשמוע את דעתכם ולהפנות
    --

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו