דעה 2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דעה 2
    לי רן
    18/02/2013

שלום ותודה.
    לפני כ3 חודשים הרגשתי ממש רע (מעיין שפעת) ובמשך שבועיים הייתי הרבה אצל הורפא שבדק משטח גרון כל הזמן והיה נקי ורק אחרי שבועיים הפנו אותי לאף-אוזן- גרון שנתן לי אנטביוטיקה שמיד עזרהץ כנראה סינוסים.
    אותו סיפור היה לי לפני חודש - שפעת שנגררה שוב לרופא אף אוזן גרון ששוב נתן אנטביוטיקה אחרת (שלא עזרה) ואחר כן שינה לי את האנטביוקיטה שכן עזרה.
    חשוב לציין שאני בהריון. עכשיו שבוע 22. התסמינים הם כאב גרון וחולשה כמו התחלה של שפעת.
    רופא האף אוזן גרון אמר שלנשים בהריון יש רגישות לסינוסים ונתן לי ספרי לאף שאני משתמשת בו כמעט כל יום כדי למנוע את המחלה שוב.

היום שוב אני מרגישה - כאב גרון, חולשה כללית וכ' - לא מרגישה שיש לי הפרשות אבל השיעול עם הליחה ממשיך כבר חודש (הרופא אמר שזה שיעול של סינוסים ולא ריאות).

אני כבר לא יודעת מה עוד לעשות. זה כרוני ואני מפסידה המון ימים בעבודה ואני לא רוצה שוב לקחת אנטביוטיקה.

אני ממש אודה ואשמח אם יש עוד כיוונים שאולי הרופא לא חשב עליהם, זה ממש מיאש אותי..

תודה תודה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דעה 2

הוספת תגובה

• דעה 2 - תגובה

ד''ר רועי הוד
    18/02/2013

קשה לי לענות ללא בדיקה שלך, האינפורמציה שנתת רבה אך לא מספקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו