דלקות גרון חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות גרון חוזרות
    איל
    26/02/2013

שלום,
    מגיל צעיר אני סובל מדלקות גרון (סטרופטוקוק A), בעבר הציעו להסיר את השקדים אך אימי סירבה.
    היום אני בן 35 ובשנתיים האחרונות כל 3-4 חודשים יש לי דלקת גרון (סטרופטוקוק A) ואני תמיד נוטל את האנטיביוטיקה אוגמנטין.
    האם יש פתרון סופי לדלקות מהן אני סובל? (הרופא א.א.ג שלי לא ממליץ לבצע ניתוח בגילי).
    איך ניתן למנוע את הדלקות?
    תוך כמה ימים מלקיחת האנטיביוטיקה אני כבר לא מדבק?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות גרון חוזרות

הוספת תגובה

• דלקות גרון חוזרות - תגובה

ד''ר רועי הוד
    26/02/2013

הטיפול יכול להיות טיפול אנטיביוטי מונע לתקופה ארוכה או כריתת שקדים. לכל טיפול יתרונות וחסרונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקות גרון חוזרות

איל
    26/02/2013

אז מהן היתרונות והחסרונות עבור
    - טיפול אנטיביוטי מונע לתקופה ארוכה
    או
    - כריתת שקדים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקות גרון חוזרות - תגובה

ד''ר רועי הוד
    26/02/2013

ניתוח בהרדמה כללית עם כל הסיכונים,כאבים,סכנה לדימום בזמן ולאחר הניתוח. טיפול מונע לא יעיל בהרבה מקרים,יכול לגרום לתופעות לוואי ולחיידקים עמידים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו