כאבי ראש חזקים-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש חזקים-דחוף
    א
    26/02/2013

לפני חודש היה לי סינוזיטיס וקיבלתי טיפול לשבוע של אוגמינגן 875 גרם פעמיים ביום בשילוב של היסטפד מהרופא משפחה. הסינוזיטיס חלף (הכאבי ראש חלפו לערך לאחר 4-5 ימי טיפול) ....
    אך שבוע שעבר ב20/2 בדיוק לאחר כחודש שוב התקררתי והסינוזיטס חזר(כאבי ראש חזקים במצח,בקרקפת,בלחיים,כאשר מתקופף ובמיוחד כאבים בארובות העניים )
    קיבלתי שוב אוגמנטין ללא היסטפד ולאחר 3 ימי טיפול הכאבי ראש חלפו אבל לפני יומיים הם חזרו ואך החמירו יש לי כאבים בגבה השמאלית לסירוגין והראש כבד יחד עם לחץ תמידי במצח ,בארובות העניים ובאזור הרקות.
    ראוי לציין שזה החמיר לאחר שהתאמנתי בחדר כושר אימון כוח לאחר הפסקה ארוכה ואכלתי המון זמן לאחר האימון רק כאשר חשתי חולשה.

שאלתי היא איך יכול להיות שבאמצע טיפול שהיה הטבה הכאב חזר ואך החמיר בגלל אימון שהיה לפניי יומיים ומה אני עושה עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש חזקים-דחוף

הוספת תגובה

• כאבי ראש חזקים-דחוף - תגובה

ד''ר רועי הוד
    26/02/2013

קשה לי לענות ללא בדיקה, אולי האנטיביוטיקה לא מתאימה או שיש צורך בהוספת טיפטל כגון ספריי לאף או מורידי בצקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו