מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהויקטור28/02/2013
סובל כשבוע וחצי מכאבי ראש קבועים כאלה, הם לא חזקים במיוחד אך מטרידים אותי וגורמים לאי נוחות,אני עייף רוב שעות היום ותמיד רוצה לישון יש גם סחרחורות שבאות והולכות מידי פעם ובנסיעה מגיע גם בחילות..
ההרגשה היא במהלך כל היום עייפות כזאת כאב ראש מוזר וניתוק כזה מהסביבה בלי כאב של תנועה מסויימת אתמול בבוקר שהתעוררתי קיבלתי סחרחורת שסיבבה אותי וחלפה אחרי כמה דקות.
בנוסף(לא יודע את הקשר אך אוסיף)
יש לי טינטון כבר שנתיים ולפני שנתיים עשיתי ct ראש שיצא תקין
אני עובד בתור צלם אירועים והעבודה היא בלחץ ועצבים
אני צימחוני חצי שנה אך בבדיקות הדם השבוע לא נמצא שום דבר בעייתי גם לא חוסר בבי 12 כמו כן גם הייתי אצל רופא עיינים שבדק ומצא את מצבי תקין.
לפעמים בעת קיום יחסי מין שאני מגיע לסיפוקי אני מקבל סחרחורת אנמית כזאת חזקה.
נשלחתי ע"י נוירולוג לmri ראש שיהיה בעזרת השם ברביעי הקרוב..
אני מאוד מאוד דואג וכל יום הוא סיוט מתמשך ואבקש את הבחנתך ככל שניתן..
תודה מקרב לב..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד''ר רועי הוד04/03/2013ויקטור קשה לענות על שאלות כה רבות וכל כך הרבה אינפורמציה. מציע שתיגש לבדיקת רופא א.א.ג או נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?