מדוע לא קיבלתי תגובה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע לא קיבלתי תגובה?
    ניצה
    04/03/2013

שלום רב
    אני רוצה לברר לגבי שימוש בטלפון נייד.כשאני מדברת בטלפון הנייד תמיד מופיעה אדמומיות ומעט נפיחות לאחר השימוש שחולפת לאחר מספר דקות.אני אלרגית לניקל חשבתישייתכן שזו הסיבה .לאחרונה החלפתי טלפון סלולרי וגם חברת סלולר והמצב החמיר לאחר השימוש יצא לי מעין גולה קטנה וכואבת שחלפה לאחר שבוע ושדיברתי באוזן השנייה קרה גם שם אותה תופעה .לאחר כחודש של שימוש שבו הגולה לא הופעה אלא אדמומיות ונפיחות בלבד ,התופעה חזרה שוב הגולה היא בתוך האפרכסת וזה דיי כואב .אני מבינה שהתופעה היא כתוצאה מהשימוש בנייד השאלה היא האם זה תוצאה של האלרגיה לחומר או לקרינה שהמכשיר פולט .מה דעתך אני כמובן חוששת מהסרטן שמייחסים לשימוש במכשיר. האם נתקלת בתופעה דומה? אני אשמח לדעתך.תודה רבה מראש ניצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדוע לא קיבלתי תגובה?

הוספת תגובה

• מדוע לא קיבלתי תגובה? - תגובה

ד''ר רועי הוד
    04/03/2013

לא ניתקלתי בבעיה דומה. יש טענות כי טלפון סלולרי עלול להעלות את הסיכון לסרטן אך עוד לא פורסמו עבודות חד משמעיות בנושא. יש צורך בבדיקה שלך כדי לדעת אם מדובר באלרגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ניצה
    06/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו