מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אף סתום תקופה ארוכה מאודאופיר08/03/2013
היי. אני בן 24. כל חורף אני סובל יותר ויותר מבעיות צינון ואף סתום. אך גם לאחר הצינון וגם לא תמיד בתקופת החורף אני סובל מאף סתום, במצב שכיבה תמיד ולעתים במצב ישיבה. תמיד נחיר אחד בלבד סתום. גם אם נרדמתי אני מתעורר מספר רב של פעמים כל לילה עקב כך. כל שנה מדובר על תקופה של יותר מחצי שנה שאני סובל מהתופעה הזאת. היו תקופות שהייתי משתמש בתדירות רבה באוטריוין - הדבר עוזר לי פלאים אך הפסקתי עם התרסיס מחשש להתמכר (הייתי משתמש כל תקופה לחודש בתרסיס) בשנתיים האחרונות. כעת אני כבר תקופה בלי אוטריוין אך סובל מאוד... מה יכולה להיות הסיבה? האם יש פתרון? רוב הפעמים אני ישן בישיבה. ממה זה נובע? מה התחיל את כל זה? מבחינת מבנה האף לדעתי לא קיימת בעיה. האף סתום רק בנחיר אחד ורק במצבי שכיבה וישיבה... כיצד ניתן לפתור את זה? האם יש תרסיס טבעי שלא גורם נזק לטווח הרחוק ולא ממכר שניתן להשתמש בו לפתיחת האף (לא להקלה לפתיחה). האם הפסקת אכילה של מוצרי חלב יכול להקל? אודה להתייחסות בהקדם...! אני באמת סובל.., אני לא מצליח להסיח את המחשבות שלי מהאף הסתום (מה שבעבר הצלחתי לעשות). תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף סתום תקופה ארוכה מאוד- עזרה!!! - תגובה
ד''ר רועי הוד10/03/2013יש צורך בבדיקה כדי לראות אם יש בעיה, היכן היא ממקומת ואיך אפשר לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אף סתום לסירוגין בנחיר אחד
אופיר11/03/2013ומתחלף כל כמה שעות מעיד על משהו? האם ייתכן וזה אלרגיה והאם זה שזה במצב שכיבה או ישיבה בלבד מעיד על משהו? בעיקרון יש לי תור לבדיקה אבל אני ממש מוטרד וחסר מנוחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אף סתום לסירוגין בנחיר אחד - תגובה
ד''ר רועי הוד11/03/2013לא נשמע שיש ממה להיות מוטרד, יכול להיות ומדובר בתהליך פיזיולוגי טבעי של האף בו צד אחד משתחרר שהשני נחסם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת תהליך פיזיולוגי?
אופיר13/03/2013למה שניהם לא נפתחים במקביל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת תהליך פיזיולוגי? - תגובה
ד''ר רועי הוד18/03/2013מצעטר אך ככה בנוי הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף סתום שימוש באוטריווין
שי29/04/2013אופיר .. אני בידיוק כמוך סובל אחי אותו הדבר ממש
אני לא יכול לישון בלילה או שאם אני כן נירדם אני מתעורר מאוד מוקדם
למשל אני רגיל לישון מאוחר בסביבות השעה 2 וחצי 3 בבוקר
ואני מתעורר ב7 וחצי 8 בבוקר בגלל סתימה באף
והתעתשויות אין לי כוח לסבול את זה כבר
ומה לא נסיתי הכל מהכל
אוטריווין, שמן אקוליפטוס, כל סוגי התרסיסי אף , מים עם מלח, הסנפתי אדים
טיפות של בצל באף ממש הכל נסיתי וכלוםם לא עזר חוץ מהאוטריווין אבל גם לתקופה קצרה של שלוש 4 שעות ואחרכך שוב נסתם האף
בבקשה אם יש פיתרון אפילו סוג של תרופה שיכולה לעזור תגידו לי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?