אף סתום תקופה ארוכה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אף סתום תקופה ארוכה מאוד
    אופיר
    08/03/2013

היי. אני בן 24. כל חורף אני סובל יותר ויותר מבעיות צינון ואף סתום. אך גם לאחר הצינון וגם לא תמיד בתקופת החורף אני סובל מאף סתום, במצב שכיבה תמיד ולעתים במצב ישיבה. תמיד נחיר אחד בלבד סתום. גם אם נרדמתי אני מתעורר מספר רב של פעמים כל לילה עקב כך. כל שנה מדובר על תקופה של יותר מחצי שנה שאני סובל מהתופעה הזאת. היו תקופות שהייתי משתמש בתדירות רבה באוטריוין - הדבר עוזר לי פלאים אך הפסקתי עם התרסיס מחשש להתמכר (הייתי משתמש כל תקופה לחודש בתרסיס) בשנתיים האחרונות. כעת אני כבר תקופה בלי אוטריוין אך סובל מאוד... מה יכולה להיות הסיבה? האם יש פתרון? רוב הפעמים אני ישן בישיבה. ממה זה נובע? מה התחיל את כל זה? מבחינת מבנה האף לדעתי לא קיימת בעיה. האף סתום רק בנחיר אחד ורק במצבי שכיבה וישיבה... כיצד ניתן לפתור את זה? האם יש תרסיס טבעי שלא גורם נזק לטווח הרחוק ולא ממכר שניתן להשתמש בו לפתיחת האף (לא להקלה לפתיחה). האם הפסקת אכילה של מוצרי חלב יכול להקל? אודה להתייחסות בהקדם...! אני באמת סובל.., אני לא מצליח להסיח את המחשבות שלי מהאף הסתום (מה שבעבר הצלחתי לעשות). תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אף סתום תקופה ארוכה מאוד

הוספת תגובה

• אף סתום תקופה ארוכה מאוד- עזרה!!! - תגובה

ד''ר רועי הוד
    10/03/2013

יש צורך בבדיקה כדי לראות אם יש בעיה, היכן היא ממקומת ואיך אפשר לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אף סתום לסירוגין בנחיר אחד

אופיר
    11/03/2013

ומתחלף כל כמה שעות מעיד על משהו? האם ייתכן וזה אלרגיה והאם זה שזה במצב שכיבה או ישיבה בלבד מעיד על משהו? בעיקרון יש לי תור לבדיקה אבל אני ממש מוטרד וחסר מנוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אף סתום לסירוגין בנחיר אחד - תגובה

ד''ר רועי הוד
    11/03/2013

לא נשמע שיש ממה להיות מוטרד, יכול להיות ומדובר בתהליך פיזיולוגי טבעי של האף בו צד אחד משתחרר שהשני נחסם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זאת אומרת תהליך פיזיולוגי?

אופיר
    13/03/2013

למה שניהם לא נפתחים במקביל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זאת אומרת תהליך פיזיולוגי? - תגובה

ד''ר רועי הוד
    18/03/2013

מצעטר אך ככה בנוי הגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף סתום שימוש באוטריווין

שי
    29/04/2013

אופיר .. אני בידיוק כמוך סובל אחי אותו הדבר ממש
    אני לא יכול לישון בלילה או שאם אני כן נירדם אני מתעורר מאוד מוקדם
    למשל אני רגיל לישון מאוחר בסביבות השעה 2 וחצי 3 בבוקר
    ואני מתעורר ב7 וחצי 8 בבוקר בגלל סתימה באף
    והתעתשויות אין לי כוח לסבול את זה כבר
    ומה לא נסיתי הכל מהכל
    אוטריווין, שמן אקוליפטוס, כל סוגי התרסיסי אף , מים עם מלח, הסנפתי אדים
    טיפות של בצל באף ממש הכל נסיתי וכלוםם לא עזר חוץ מהאוטריווין אבל גם לתקופה קצרה של שלוש 4 שעות ואחרכך שוב נסתם האף
    בבקשה אם יש פיתרון אפילו סוג של תרופה שיכולה לעזור תגידו לי !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו