מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת גרון עם מוגלותסיגל09/03/2013
נטלתי 1כדור של אוגמנטין לאחר שהופיעה אצלי דלקת גרון עם מוגלות(סובלת מזה הרבה)והפסקתי כי הבנתי שבשביל משטח גרון הבנתי שהבדיקה תמיד תצא שלילית השאלה שלי היא אם לקחתי ביום שישי כדור אחד והבדיקה היא ביום ראשון האם היא תצא אפקטיבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
סיגל09/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף - תגובה
ד''ר רועי הוד10/03/2013לא יודע אך אם התחלת הייתי ממשיך, אם יהיה שיפור המשטח לא כל כך חשוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
סיגל10/03/2013תודה רבה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשטח גרון בהיריון
אולגה14/03/2013שלום אני בשבוע 28+5 עם תאומים, מיום ראשון יש לי כאבי גרון+מקרין לאוזניים, הייתי אצל רופא אף אוזן גרון-שאמר שלא רוא כלום אבל בקשתי בכול זאת לאשות משטח גרון (הגרון היה קצת אדום ונפוח,בלי לבן) וקבלתי תשובה B.Haemolyticus Streptococcus Non-gr.A positive
אז רציתי לשאול אותכם עד כמה שזה מסוכן,ואם זה מסוכן לעוברים שלי,ואיזה טיפול יש לזה,לרופא רק בשבוע הבא יצא לי להגיע ....
אשמח בעזרה ותשובה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשטח גרון בהיריון
אולגה14/03/2013שלום אני בשבוע 28+5 עם תאומים, מיום ראשון יש לי כאבי גרון+מקרין לאוזניים, הייתי אצל רופא אף אוזן גרון-שאמר שלא רוא כלום אבל בקשתי בכול זאת לאשות משטח גרון וקבלתי תשובה B.Haemolyticus Streptococcus Non-gr.A positive
אז רציתי לשאול אותכם עד כמה שזה מסוכן,ואם זה מסוכן לעוברים שלי,ואיזה טיפול יש לזה,לרופא רק בשבוע הבא יצא לי להגיע ....
אשמח בעזרה ותשובה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשטח גרון בהיריון - תגובה
ד''ר דן גוטמן18/03/2013זה לא מסוכן לעוברים אולם אם קיימת דלקת ומשטח חיובי צריך לטפל באנטיביוטיקה. אם אין דלקת בכלל לא צריך לטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?