בדיקת ENG עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת ENG עזרה דחוף
    גלעד
    14/03/2013

שלום רב,

אני סובל מזה חודשים רבים מתחושת ורטיגו בכל מצב. כל היום מהבוקר עד השינה. יש ימים טובים יותר אולם יש ימים נוראיים שממש קשה לי ללכת או לעשות פעולות פשוטות. עשיתי בדיקת שמיעה והיא יצאה תקינה לגמרי.

לפנ שבוע עשיתי בדיקת ENG ואלו הם המסקנות שהיו רשומות.

conclusion: there is no spontaneous or positinal nystagmus.oculometric tests are normal. bithermal caloric test formaly demonstrats rt canal paresis, but, responses from rt side are within the lower normal border of the normal limits and responses from the left side exceeded the upper border of the noraml limits.

אנא בבקשה עזרו לי במה זה אומר בדיוק, אני סובל בימים האחרונים ממש.

תודה רבה לעוזרים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת ENG עזרה דחוף

הוספת תגובה

• בדיקת ENG עזרה דחוף - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    18/03/2013

התשןבה אומרת שיתכן וקיימת פגיעה במנגנון שויי המשקל באוזן הפנימית
    יש לבצתע בדיקת שמיעה ו BERA\ליטול טיפול תרופתי נוגד סחרחורת ועל פי הבדיקות יש לראות האם יש צורך בבירור נוסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה כלורית

גלעד
    19/03/2013

תודה,

אכן אני אבדוק אצל רופא א.א.ג מה אפשר לעשות בנידון.

בנוסף -- מצורף -- תוצאות של הבדיקה הכלורית שלי. אם אוכל לדעת מה הם אומרות פחות או יותר והאם החרגיה מהנורמה משמעותית.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו