מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לקבל התייחסות!!!!רותם18/03/2013
שלום, אני בת 21 ואני סובלת כבר 4 שנים מאלרגיה. הייתי אצל מומחה בבית החולים סורוקה בבאר שבע ולא הצליחו לגלות למה אני אלרגית.
אני נוטלת כבר 3 שנים את הכדור זילרג'י והוא עוזר לי בתקופות מסוימות ובתקופות אחרות פחות.
הבעיה היא שבעקבות הנזלת הכרונית נפגעו לי חוש הטעם וחוש הריח.
הגעתי למומחה אף אוזן גרון שלאחר בדיקה שלו גילה שאני צריכה לעשות צריבה/הסרה של הכונחיות באף. הוא לא המליץ לי לעשות את הניתוח הזה מאחר וזו תופעה שתחזור על עצמה, הרי האלרגיה לא תיעלם והנזלת הכרונית תמשיך להגדיל לי את הכונחיות.
אז רציתי לדעת מה עוד אפשר לעשות אחרי שהייתי אצל רופאים,השתמשתי בכל תכשיר אפשרי ונטלתי את כל סוגי הכדורים?
החיים האלה נורא קשים, אני צמודה לחבילות טישו, מתעוררת בלילה כל 10 דק' לקנח את האף, והנורא מכל? שאני לא יכולה להינות מאוכל ומריחות. אשמח לקבל עזרה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל התייחסות!!!! - תגובה
ד''ר רועי הוד18/03/2013קשה לי לענות ללא בדיקה אך טיפול בחולים אלרגים קשה. ניתן להוריד את קונכיות האף אך סביר להניח שזה לא יפתור את בעית חוש ריח וטעם. צריך לבדוק אם אין דבר אחר שגורם לחוש ריח פגום כגון סטית מחיצה ופוליפים אפיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?