אשמח לקבל התייחסות!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל התייחסות!!!!
    רותם
    18/03/2013

שלום, אני בת 21 ואני סובלת כבר 4 שנים מאלרגיה. הייתי אצל מומחה בבית החולים סורוקה בבאר שבע ולא הצליחו לגלות למה אני אלרגית.
    אני נוטלת כבר 3 שנים את הכדור זילרג'י והוא עוזר לי בתקופות מסוימות ובתקופות אחרות פחות.
    הבעיה היא שבעקבות הנזלת הכרונית נפגעו לי חוש הטעם וחוש הריח.
    הגעתי למומחה אף אוזן גרון שלאחר בדיקה שלו גילה שאני צריכה לעשות צריבה/הסרה של הכונחיות באף. הוא לא המליץ לי לעשות את הניתוח הזה מאחר וזו תופעה שתחזור על עצמה, הרי האלרגיה לא תיעלם והנזלת הכרונית תמשיך להגדיל לי את הכונחיות.
    אז רציתי לדעת מה עוד אפשר לעשות אחרי שהייתי אצל רופאים,השתמשתי בכל תכשיר אפשרי ונטלתי את כל סוגי הכדורים?
    החיים האלה נורא קשים, אני צמודה לחבילות טישו, מתעוררת בלילה כל 10 דק' לקנח את האף, והנורא מכל? שאני לא יכולה להינות מאוכל ומריחות. אשמח לקבל עזרה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לקבל התייחסות!!!!

הוספת תגובה

• אשמח לקבל התייחסות!!!! - תגובה

ד''ר רועי הוד
    18/03/2013

קשה לי לענות ללא בדיקה אך טיפול בחולים אלרגים קשה. ניתן להוריד את קונכיות האף אך סביר להניח שזה לא יפתור את בעית חוש ריח וטעם. צריך לבדוק אם אין דבר אחר שגורם לחוש ריח פגום כגון סטית מחיצה ופוליפים אפיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו