אף סתום בהריון!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אף סתום בהריון!
    דקלה
    18/03/2013

שלום רב,
    אני בהריון, שבוע 32, סובלת מאף סתום מזה כחודש, טופלתי באוגמנטין 875 למשך שבועיים עקב סינוסים, אך האף עדיין סתום. אני משתמשת באוטריוין על בסיס יומי כ- 3-5 פעמים ביום מזה כחודש.
    אני יודעת שזה לא בסדר, לא בריא וגורם להתמכרות והרס הריריות, אך אני לא יכולה לנשום בלעדיו, נכנסת להתקפי חרדה ונשימה.
    האם נגרם לי נזק בלתי הפיך עקב השימוש הממושך?
    האם אוכל לתקן לאחר ההריון?
    ניסיתי מי מלח, דיקור, משחות שפותחות את האף אך שום דבר לא עוזר!!!
    האם האף ייפתח לאחר הלידה?
    תודה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אף סתום בהריון!

הוספת תגובה

• אף סתום בהריון! - תגובה

ד''ר רועי הוד
    18/03/2013

לא ניתן לדעת מה יהיה לאחר הריון. ידוע שכעת רירית האף בצקתיות יותר ולכן ההרגשה פחות טובה. עדיף מי מלח בהריון. לגבי גמילה מאוטריבין, יהיה אפשר לנסות ברגע שתרצי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, שאלה נוספת,

דקלה
    19/03/2013

האם מקובל להתחיל את טיפול הגמילה בעודי בהריון או שעדיף להמתין עד לאחר הלידה, שמצב הריריות אולי ישתפר ?
    תודה רבה על המענה המהיר,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, שאלה נוספת, - תגובה

ד''ר רועי הוד
    20/03/2013

הייתי ממתין לאחר הלידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו