איבוד חוש הטעם והריח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד חוש הטעם והריח
    אבי
    21/03/2013

שלום רב.
    לפני כחודש וחצי חליתי בשפעת חזקה שהייתה מלווה כמובן בחום,נזלת,שיעול וכו....
    במהלך המחלה שמתי לב פתאום שאיבדתי את חוש הריח וחוש הטעם לחלוטין.שיערתי לעצמי שלאחר שאחלים יחזרו לי החושים אך לצערי זה לא קרה.
    היום לאחר חודש מאז שהחלמתי עדיין לא חזרו לי החושים.
    יש לציין שמידי שנה אני סובל מסינוסיטיס שמופיע בד"כ לאחר הצטננות קשה ואז אני מטופל באנטיביוטיקה והסינוסיטיס עובר לאחר כמה ימי טיפול.
    מה שמוזר הוא שגם כשיש לי סינוסיטיס "והאף מלא" ושיעול חזק עם ליחה עדיין תמיד היה לי את חוש הריח וחוש הטעם.תמיד כשאני מצונן יש לי עדייו את החושים.
    הפעם,עקב השפעת שבמהלכה דווקא "האף לא מלא" כמו בסינוסיטיס אבד לי חוש הטעם והריח.
    הייתי אצל רופא אף אוזן גרון והוא אמר לחכות.......
    רציתי לדעת מה דעתך המקצועית על כך ואיך אפשר לעזור לי בנושא???עד מתי עליי לחכות???זה פשוט מבאססססס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבוד חוש הטעם והריח

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי,נתון נוסף....

אבי
    22/03/2013

שכחתי לציין שאני משתמש בפליקסונז כבר כמעט 3 שבועות וזה לא עוזר בכלל.
    האם המצב הנוכחי שאני נמצא בו יכול להיות בלתי הפיך?ואיך קורה בכלל כזה דבר בגלל שפעת?

תודה מראש וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי,נתון נוסף.... - תגובה

ד''ר רועי הוד
    24/03/2013

צריך לבדוק אותך. לאחר צינון או דלקת באף יכול לקחת זמן לחוש הריח לחזור. יש צורך לבדוק איך נראה חלל האף, בעיקר חלקו העליון שם יושבים סיבי העצב של חוש הריח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו