הצילו!! אני סובל מאוד בחודשיים האחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו!! אני סובל מאוד בחודשיים האחר
    משה
    22/03/2013

אני בן 36, מנהל חברה.
    סובל בחודשיים האחרונים מהסימפטומים דלהלן:

* גרבסים "כלואים" בגרון – בשעת שכיבה אני חייב להתיישב כדי לשחרר הגרבס מהגרון. אחרת יש תחושת חנק.

* לפעמים, בדיבור רצוף, נתקע לי אוויר בגרון, ואני חייב לעצור את הדיבור באמצע, כדי לשחרר את האוויר

* קליקים בגרון בעת בליעה – באזור הגרוגרת

* בעת סיבוב ראש (בנהיגה) – תחושת לחץ בגרון – כאילו אני מותח משהו באזור הגרוגרת

* לפעמים כל אזור הצוואר/סנטר "תפוס" "מכווץ"

* אוכל כמו אפונה או עוף, נתקע לפעמים בגרון, וחתיכות קטנות יוצאות חזרה מהגרון לפה, או סתם נתקעות, ואני צריך לגרגר כדי להוציאם

* כשאני מפהק, הרי שבכניסת האוויר, אין בעיה, אבל ביציאת האוויר חזקה, במקום שהאוויר ייצא החוצה מיד ובקלות, נהיה לי מזה סוג של מצוקה, כשהאוויר "נכלא" בגרון, ולא יוצא בחופשיות, אלא הבועות "מסתבכות" ביציאה וחונקות.

יצוין, שמאז ומעולם, כשאני אוכל ארוחה ממוצעת, אני "מעלה גרה". כלומר: אני יכול להוציא את האוכל חזרה. אבל אין לי צרבות ומעולם לא סבלתי מהתסמינים הנ"ל.

שני אירועים שאולי היו יכולים להיות לפני תחילת התסמינים:

1) כירופרקטור שיחק לי בצוואר, ושמעתי קליקים בשדרה הצווארית.
    2) אכלתי ארוחה כבדה מאוד, וכל הזמן "העליתי גרה" ופלטתי את האוכל שוב ושוב, ושוב אכלתי ופלטתי. (זו הייתה ארוחה משפחתית עם הרבה מנות רצופות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הצילו!! אני סובל מאוד בחודשיים האחר - תגובה

ד''ר רועי הוד
    24/03/2013

יותר מדי מידע שלא מאפשר לענות ללא בדיקה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו