שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    נאוה
    22/04/2013

היי,
    אני סובלת מחסימה אפית מזה שנים ובחודשים האחרונים חלה החמרה, פניתי לרופא א.א.ג וזאת ההבחנה שלו:

"סטיה גלית של מחיצת האף, האף צר וצפוף הקונכות התחתונות חוסמות חלקית באנדוסקופיה בסיב גמיש:המיאטי האמצעיים תקינים וייבשים,לא נראו פוליפים."

ההמצלה שלו הייתה לפנות לאלרגולוגיה לשלילת אלרגיות.. אני לךא ממש מבינה את הקשר בין השתיים, מעולם לא סבלתי מתעטשויות
    מידי פעם נזלת מימית שבאה והולכת..

אמר שלא מרגיש בנוח לשלוח לניתוח בלי לשלול את הפן האלרגי.
    אני מאוד רוצה לפתור את הבעיה אחת ולתמיד ולשפר את הנשימה שלי..

אשמח לחוות דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    22/04/2013

אם יש סטית מחיצה וקונכיות מוגדלות עם מעברי אף צרים, ככה"נ גם אם יש אלרגיה היא לא תטפל בבעיה האנטומית ורק ניתוח יוכל לפתור את הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

נאוה
    23/04/2013

תודה על התשובה,
    מה אתה ממליץ לי לעשות? יש לי תור היום לבדיקת אלרגיה, האם לאחר מכן עליי לחזור לא.א.ג מה עליי לומר לו במידה ושוב לא "ירגיש בנוח" לשלוח לניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. - תגובה

ד''ר רועי הוד
    23/04/2013

להראות לרופא שהפנה את התשובה ושיחליט איך להתקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו