מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעת על כאב טורדני באוזןמיטל27/04/2013
היי אני בת 34, עם רקע של ורטיגו (לא ודאי) סובלת מכאבי צוואר (עשיתי בעבר סיטי צוואר נראה בקושי בלט דיסק בסי 4-5, וכרגע שלחו אותי שוב לסיטי צוואר ומוח)
שנים אני סובלת מכאב ותפיסות בצוואר עם השלכה לאוזן וליד ו ללחי ימין ותחושת חוסר שיווי משקל והכי חשוב ולכן אני פונה אליך- דקירות באוזן כמו חצקון שדופק לי הכאב עד הראש בקו ישר מהאוזן, ותפיסות בצוואר בא והולך...
הייתי אצל נירולוג אמר שאין כל בעיה , אורטופד שלחנאותי לאי אמ גי יצא תקין ושולח אותי לסי טי עכשיו
וגם אף אוזן גרון לא מצא כלום רק שלח אותי לבדיקות לגבי ורטיגו וטען שהאוזן נקייה והוא לא התייחס לדקירות באוזן שמתחילות מחוץ לאוזן עד בפנים
כשאני שותה מוגז זה כואב לי
ולפעמים בזמן הכאב אני אפילו לא יכולה לישון על האוזן או להזיז אותה
הא.א. ג אומר שאולי זה הלסת...
למי לפנות אולי לרופא עור? למרות שנראה שאין כלום באוזן מה לעשות כשזה תוקף אותי הדקירות זה כואב בטירוף ומוציא אותי מריכוז
האם יש בדיקה שנותנת אינפורמציה על האוזן מבפנים?
האם הסיטי שאני צריכה לעשות השבוע בראש וצוואר יכול לתת לי אינדיקציה לגבי מצב האוזן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת על כאב טורדני באוזן - תגובה
ד''ר רועי הוד29/04/2013קשה לי לענות ללא בדיקה. לכאב אוזן סיבות רבות ומגוונות, חלקן קשור לבעיות א.א.ג וחלקן לנוירולוג,פה ולסת וכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?