מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום מהאף ולידהענת29/04/2013
שלום
לפני כעשרה ימים הופיע לי באמצע הלילה בלי שום סיבה דימום מאוד חזק מהאף, ממש שטף של דם וקרישי דם שיצאו מהאף ומהפה.
האירוע חזר על עצמו כמה פעמים בהפרש של כמה שעות ולכן אושפזתי בבית החולים שם עברתי ניתוח צריבה של עורק שמזרים דם לאף, הניתוח לא עצר את הדימום ולכן עשו לי צנתור וסתמו עוד כמה התפצלויות של העורק. גם זה לא עזר ולבסוף עשו לי טמפוניידה (טמפונים קדמיים ואחוריים באף) שעזרה בעצירת הדימום. איבדתי הרבה דם בשבוע הזה, בלעתי הרבה דם וקיבלתי מנת דם.
הסבל הנפשי והפיזי (!) היה כמובן גדול ויצאתי מכל הסיפור בטראומה.
עכשיו אני מתאוששת בבית אך מאוד חוששת שהדימום יחזור בכל רגע.
אני בהריון וצריכה ללדת עוד חודשיים.
יש לי שתי שאלות:
1. האם יש צורך לבצע בדיקה מיוחדת לבדוק מה גרם להתפרצות הדם? (לפי בית החולים בדיקת תפקודי קרישה יצאה בסדר).
2. האם יש סיכוי שהלחיצות החזקות בלידה יגרמו שוב לדימום. ואם יש חשש לכך האם לא כדאי לעשות ניתוח קיסרי? אני לא רוצה לאחר הלידה להתאשפז שוב במחלקת א.א.ג.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מהאף ולידה - תגובה
ד''ר רועי הוד29/04/2013יש צורך בבדיקת א.א.ג מקיפה וייעוץ רופא נשים- הריון בסיכון גבוה כדי להחליט אם קיימת בעיה, איך פותרים אותה והאם יש צורך בהכנה מיוחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת
ענת01/05/2013תודה, ושאלה נוספת -
יש לי עדיין המון דם קרוש באף בשני הנחיריים, אמרו לי בבית החולים לא לגעת, לא לנסות להוציא לבד כדי לא לגרום חלילה לדימום לחזור אלא רק לעשות שטיפות מי מלח שלוש פעמים ביום עם מזרק וזהו.
אני עושה את השטיפות מלח שלוש פעמים ביום ועדיין יש המון ליכלוך כך שהאף שלי עדיין סתום בלילות דבר שמקשה עלי מאוד מאוד לישון.
יש לי פצעים בגרון מכל הטיפולים בבית חולים והנשימה מהפה רק גורמת להם לכאוב יותר.
האם אין פיתרון יעיל יותר מרק לשטוף במי מלח???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת - תגובה
ד''ר רועי הוד01/05/2013מי מלח זה טיפול הבחירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?