מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים באף ובראש לאחר טמפונדהענת18/05/2013
שלום
לפני כחודש היה לי דימום מסיבי מעורק אחורי באף.
אושפזתי בבית החולים ועברתי ניתוח לצריבת העורק שלא הצליח לעצור את הדימום וצינתור בניסיון למצוא את העורק המדמם שגם לא עזר.
לבסוף הכניסו לי בהרדמה מלאה טמפונים מקדימה ומאחורה (טמפונדה) כדי לעצור את הדימום.
השתחררתי לפני שלושה שבועות מהבית חולים ועדיין יש לי כאבים בשעות הבוקר בלסת העליונה, בגרון, באוזניים, בצידי הראש, מעל העורף ובעצמות מתחת לעיניים. אני לוקחת כדור לכאב ואחרי שעה-שעתיים זה עובר אך לפעמים חוזר במהלך היום.
הכאבים בבוקר מקשים עלי לחזור לפעילות רגילה.
בביקורת בבית החולים שהייתה לי לפני שבוע וחצי נאמר לי שאין דלקת בסינוסים ולכן אין טעם לקחת שוב אנטיביוטיקה (לאחר שבועיים שלקחתי אנטיביוטיקה) .
אני לוקחת רק אופטלגין (אני בהריון) לכאבים ודקסמול לייבוש הגודש באף.
האם זה נורמלי שיהיו כאלו כאבים כל בוקר כבר שלושה שבועות אחרי?
מה עושים? האם יש טעם לתת עוד זמן לגוף להחלים לבד או שיש לעשות פעולה רפואית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באף ובראש לאחר טמפונדה - תגובה
ד''ר רועי הוד20/05/2013קשה לי לענות ללא בדיקה. כאבים אמורים לחלוף לאחר מספר שבועות. פני לבדיקה חוזרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?