כאבים בגרון, בשקדים, חום ופצעים בפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגרון, בשקדים, חום ופצעים בפה
    ירון
    27/05/2013

שלום רב,

במהלך טיול בחו"ל התחלתי להרגיש רע לפני כשבוע, בתחילה כאב גרון קל שהתלווה יום לאחר מכן בחום וכאבי ראש.
    יום נוסף לאחר מכן הרגשתי כאבים בשקד השמאלי בלבד.
    ברצוני לציין שלא הלכתי לטיפול רפואי, גרגרתי מי מלח ושתיתי מאז מים הם מיץ לימון טרי ושן שום על מנת לעזור כמה שאפשר...

הם הימים גם השקד השני החל לכאוב, כרגע כשבוע לאחר תחילת הכאבי גרון,
    החום ירד, וכך גם כאב הגרון, רמת הנפיחות והכאב בגרון גם ירדו
    אך נשארו לי פצעים בכל הפה , בערך 5-6 פצעים וכמו כן פצע אחד תוך האף ופצע מעל ומתחת לשפה - שלושתם מוגלתיים.

אומנם אני מרגיש הרבה יותר טוב, אבל עדיין מתקשה לאכול, ומוכרח לציין שהפצעים המלווים מלחיצים אותי יותר ויותר, הפצע באף לדוגמא קרה רק היום..
    אני מרגיש מצד אחד שהכל טוב אבל שזה לא מתקרב לסיום

רציתי לדעת חוות דעת של רופא ישראלי, והאם ישנה תרופה מסויימת שאוכל לצרוך ללא מרשם רופא.
    אנמי נמצא בארה"ב ואני מוכרח לציין שלרוב התרופות פה ממש לא עושות לי טוב. אפילו התרופות שניסיתי נגד הכאבי גרון והראש גרמו לי להרגיש רע...
    אני רגיש G6PD
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בגרון, בשקדים, חום ופצעים בפה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    02/06/2013

קשה לענות ללא בדיקה. אם מדובר בדקלת גרון ויראלית, רק נוגדי כאב מקומיים (סטרפסילס) או סיסטמיים (אדויל וכו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו