סינוסיטיס.. דחוף..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוסיטיס.. דחוף..
    טל
    13/06/2013

בוקר טוב..
    אני בת 22 , בריאה.. ומעשנת.
    לפני כחודשיים הופיע אצלי לראשונה סינוסיטיס. טופלתי באוגמנטין כשבוע וזה עבר.
    לפני 4 ימים התחילה עוד פעם נזלת סמיכה בצבע צהוב וקצת כאבים בעיניים..
    הייתי אצל אא"ג שבדקה עם סיב אופטי, אמרה שיש הרבה מוגלה ונתנה אנטיביוטיקה מוקסיפן לשבועיים.
    זה היה אתמול.עוד לא התחלתי את האנטיביוטיקה והיום בבוקר קמתי ללא כאבים בכלל , אמנם האף עדיין מרגיש די גדוש אבל אין שום כאב שמעיד על סינוסיטיס ואפילו קצת שיעול שלפי הבנתי אין לו שום קשר לסינוסיטיס.ההרגשה היא שיש שיפור. האם עדיין לפי דעתך יש צורך בטיפול אנטיביוטי או שניתן להמתין ולראות מה קורה בהמשך? הסיכוי לסיבוכים מאוד מרתיע אותי.. תודה רבה ובוקר מעולה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוסיטיס.. דחוף..

הוספת תגובה

• מוסיפה עוד משהו

טל
    13/06/2013

נכון לעכשיו הנזלת בצבע שקוף וכבר לא צהובה. מה שכן יש לי כאבי גרון , גרון תחתון..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינוסיטיס.. דחוף.. - תגובה

ד''ר רועי הוד
    27/06/2013

אם יש שיפור ללא טיפול הייתי ממתין, אם יסתדר טוב, אם לא תתחילי אנטיביוטיקה עם עדיפות לאוגמנטין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו