מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעולים שלא נפסקיםמורן21/03/2008
שלום, אני בחורה בת 28 בריאה, מאז שהייתי קטנה אני לא מפסיקה להשתעל ולא משנה אם אני חולה או לא.
השיעול נובע כי כל הזמן משהו "תקוע" לי בגרון, ז"א יש לי ליחה תמידית אבל היא צמיגית כל הזמן אני מכחכחת בגרון, וסליחה שזה נשמע קצת מגעיל אבל כל הזמן שאני מכחכחת ויוצאת לי ליחה אני יורקת אבל זה חוזר זה מצב שמאוד מפריע לי ביום יום, בעבודה זה הגיע למצב שאפילו הסובבים שלי מעירים לי ואני מבינה אתם כי לי זה הכי מציק אבל אני לא יודעת מה לעשות הייתי אצל כמה רופאים וכולם אמרו ש"הכל בסדר" לא נשלחתי לבדיקות מסוימות רק נתנו לי כמה פעמים כדורים שעוזרים לליחה אבל זה עזר ליומיים-שלושה וחוזר חלילה. ללא קשר עברתי ניתוח להוצאת שקדים לפני כשנתיים אבל גם אם זו הייתה הבעיה זה לא עזר.
המצב ממש מפריע לי אני קמה כל בוקר עם שיעולים כי ממש מציק לי משהו בגרון (אני כמעט בטוחה שזו ליחה כי כל הזמן בשיעול אני חייבת לירוק והיא קשה וצמיגית ולפעמים מלווה בדם) .
סליחה שהיה ארוך,
אשמח לתשובה מהירה ואף להפניה לרופא מאיזור המרכז שיוכל לעזור לי.
תודה מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף שמעולם לא עישנתי
מורן21/03/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעול
ד''ר אביגיל ארד21/03/2008התחושה שמשהו תקוע בגרון ושעול כרוני ללא ליחה אמיתית אלא משהו שקוף צמיג, מתאים מאד לרפלוקס. זה מצב שבו החומצה מהקיבה עולה לגרון ויוצרת שם גרוי ונפיחות. גם אם אין לך צרבת זה עדיין יתכן. אם את רוצה להיבדק על ידי פני ישירות למייל שלי (נמצא בכותרת הפורום). המרפאה במרכז הארץ. הטיפול בבעיה שלך הינו תרופתי בשילוב דיאטה. שווה לבדוק ולנסות אחרי כל כך הרבה שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?