שיעולים שלא נפסקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעולים שלא נפסקים
    מורן
    21/03/2008

שלום, אני בחורה בת 28 בריאה, מאז שהייתי קטנה אני לא מפסיקה להשתעל ולא משנה אם אני חולה או לא.
    השיעול נובע כי כל הזמן משהו "תקוע" לי בגרון, ז"א יש לי ליחה תמידית אבל היא צמיגית כל הזמן אני מכחכחת בגרון, וסליחה שזה נשמע קצת מגעיל אבל כל הזמן שאני מכחכחת ויוצאת לי ליחה אני יורקת אבל זה חוזר זה מצב שמאוד מפריע לי ביום יום, בעבודה זה הגיע למצב שאפילו הסובבים שלי מעירים לי ואני מבינה אתם כי לי זה הכי מציק אבל אני לא יודעת מה לעשות הייתי אצל כמה רופאים וכולם אמרו ש"הכל בסדר" לא נשלחתי לבדיקות מסוימות רק נתנו לי כמה פעמים כדורים שעוזרים לליחה אבל זה עזר ליומיים-שלושה וחוזר חלילה. ללא קשר עברתי ניתוח להוצאת שקדים לפני כשנתיים אבל גם אם זו הייתה הבעיה זה לא עזר.
    המצב ממש מפריע לי אני קמה כל בוקר עם שיעולים כי ממש מציק לי משהו בגרון (אני כמעט בטוחה שזו ליחה כי כל הזמן בשיעול אני חייבת לירוק והיא קשה וצמיגית ולפעמים מלווה בדם) .
    סליחה שהיה ארוך,
    אשמח לתשובה מהירה ואף להפניה לרופא מאיזור המרכז שיוכל לעזור לי.
    תודה מור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעולים שלא נפסקים

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף שמעולם לא עישנתי

מורן
    21/03/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעול

ד''ר אביגיל ארד
    21/03/2008

התחושה שמשהו תקוע בגרון ושעול כרוני ללא ליחה אמיתית אלא משהו שקוף צמיג, מתאים מאד לרפלוקס. זה מצב שבו החומצה מהקיבה עולה לגרון ויוצרת שם גרוי ונפיחות. גם אם אין לך צרבת זה עדיין יתכן. אם את רוצה להיבדק על ידי פני ישירות למייל שלי (נמצא בכותרת הפורום). המרפאה במרכז הארץ. הטיפול בבעיה שלך הינו תרופתי בשילוב דיאטה. שווה לבדוק ולנסות אחרי כל כך הרבה שנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו