סינוסיטיס כרוני חוזר על עצמו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוסיטיס כרוני חוזר על עצמו
    אילה
    15/07/2013

שלום רב,
    אני בת 26 בריאה בד"כ אחרי 3 לידות. חשוב לציין שמאז ילדותי סובלת מנזלת אלרגית מחילופי עונות מזגנים וכו'. כמו כן היתי סובלת מסינוסיטיס לפחות פעמים בשנה ועם טיפול אנטיביוטי מתאים זה היה חולף. לפני כשנתים עברתי ניתוח FESS בגלל התגברות האלרגיה שכללה התקפי עיטושים בלתי פוסקים על הבוקר וצינונים חוזרים ונשנים.. לאחר הניתוח האלרגיה במצב הרבה יותר טוב אך בשנה האחרונה אני סובלת מסינוסיטיס שחוזר על עצמו כל שלושה שבועות עד חודש אני בקושי מסיימת אנטיביוטיקה והכל חוזר מהתחלה, הגעתי למצב שבאמצע הריון לפני חצי שנה אותו רופא ניתח אותי שוב והוציא לי פוליפ שטען שחוסם לי את הכל ולא נותן למקום להבריא מה שהתברר לאחר מכן מכל רופא שראה אותי שזה חסר תועלת ואחריות לחלוטין.. המצב מאז לא השתפר בכלל להפך זה לא מרפה אני סובלת מהתקפים של כאבי ראש חזקים לחץ על השינים אני לא מוצאת תנוחה לעצי ואף משכח כאבים לא עוזר לי הרופא שלח אותי לפני חודשים שוב לסיטי והוא טוען שהסיטי תקין, ב95% מהפעמים הדלקת מתפתחת לי בצד הימני של הפנים, הטיפול שאני מקבלת הוא זינט 10 ימים +כדורים סטרואידים +טיפות אף שאני לוקחת באופן קבוע ללא הפסקה ומקפידה על שטיפות במי מלח, כעת אני כשבועיים אחרי סיום טיפול אנטיביוטי מהפעם הקודמת לפני יומיים זה תקף אותי שוב בצורה חזקה במיוחד כמעט הגעתי למיון לא מצאתי מנוח מהכאב בשום צורה זה מפלח את הראש.. היתי אצל הרופא אתמול הוא החדיר את הצינורית המצלמה ולא מצא שום דבר, הוא טוען שאולי בסינוס למעלה יש איזה פוליפ גדול שחוסם וזימן אותי ליעוץ במחלקת סינוסים בביה"ח. אודה לך אם תוכל לתת לי כיוון או רעיון ממה יכול להיות שהדבר נובע.(אני בלעתי בשנה האחרונה כ12 מחזורים של אנטיביטיקה!!! זה בלתי אפשרי להמשיך כך)
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סינוסיטיס כרוני חוזר על עצמו - תגובה

ד''ר רועי הוד
    15/07/2013

קשה לענות ללא בדיקה שלך. ההיסטוריה ארוכה אך יש צורך בבדיקה ולקיחת היסטוריה כדי להחליט אם יש מקום להדמיה נוספת/טיפול תרופתי/ניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו