כאבים באוזן כבר שלושה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באוזן כבר שלושה חודשים
    יעל
    14/08/2013

שלום.
    לפני כ3 חודשים נכנסו לי קצת מים מבריכה לאוזן ומאז יש לי כאבים ודקירות בלתי פוסקים בכל האזור של האוזן.
    ביקרתי כבר אצל שלושה רופאים שונים, שלושתם טענו שזוהי דלקת וזה כבר הסוף שלה, ניקו לי את האוזן עם מכשיר מיוחד ונתנו כדורים להקלת הכאבים עד שהדבר יחלוף. הרופא האחרון נתן לי כדורי אנטיביוטיקה ל10 ימים.
    הדבר לא עבר והכאבים והדקירות לא פוסקים. בנוסף השמיעה שלי באוזן זו חלשה כעת בהרבה מהאוזן השניה (ממש כאילו משהו סתום שם).
    הייתי שמחה אם מישהו ימליץ לי על רופא מומחה ברמה הכי גבוהה שיש, באזור המרכז, פרטי, לא אכפת לי לשלם גם אלפי שקלים, העיקר להיפטר מהכאבים והדקירות האלה שלא עוזבים אותי כבר שלושה חודשים.
    שלושה רופאים לא פתרו לי את הבעיה. אני באמת מחפש רופא שאשלם לו פעם אחת, לא אכפת לי כמה, העיקר שיפתור את הבעיה.
    תודה רבה לכל העוזרים !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים באוזן כבר שלושה חודשים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    19/08/2013

צריך לבצע בדיקת א.א.ג מלאה כולל האוזן, יכול להיות ומקור הכאב הוא אחר והוא רק מקרין לאוזן. יש הרבה רופאים טובים באזור שיוכלו לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו