לשון וגרון כואבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשון וגרון כואבים
    רועי
    15/08/2013

היי, אני בן 21, בחודשיים האחרונים בערך אני קם פעם בכמה זמן עם לשון מלאה בכתמים לבנים וחסרת יכולת להרגיש טעם, וגרון כואב, הרגשה כמו כדור שתקוע בושט ומקשה לעלי לבלוע. בנוסף התחילו לי יחסית הרבה צרבות - תחושת שריפה שעולה בושט, והמון גיהוקים וכו'... זה מאוד מטריד אותי, מה זה יכול להיות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשון וגרון כואבים

הוספת תגובה

• התסמינים שאתה מתאר..

יאיר
    17/08/2013

ובעיקר הגיהוקים והצברות מעידים על זה שיש בעיה כלשהי במערכת העיכול. לא שאני רופא דגול או משהו אבל היו לי תסמינים דומים גם יחד עם כאבי בטן ונפיחות.
    קודם כל כדאי שתלך לרופא שייתן אבחנה מדויקת. במקרה שלי בכל אופן אחרי אינספור בדיקות לא מצאו שום דבר חריג ופניתי בסופו של דבר דווקא לנטורופת. הוא המליץ לי לקחת טבליות אנזימים למציצה של סולגאר. זה כמו מן סוכריות כאלה בטעם מנטה שעוזרות למערכת העיכול ולי בכל אופן ממש הועילו.
    אל תוותר על הבדיקות ואל תסתמך רק על האינטרנט כי על כתמים בלשון עוד לא יצא לי לשמוע, אבל תזכור שגם אם לא מוצאים אצלך משהו חריג תמיד אפשר להתייעץ עם נטורופת ולקבל המלצה לטיפולים שעוזרים לטעמי אפילו יותר מטיפולים של רפואה רגילה. תרגיש טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשון וגרון כואבים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    18/08/2013

יכול להיות ומדובר בפטריה כגון קנדידה. או ברפלוקס. מציע שתבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו