יובש בפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בפה
    אור
    21/08/2013

שלום, אני סובלת מיובש חזק בפה כבר זמן רב. אני דואגת לשתות כמות גדולה של מים במשך היום אך זה לא עוזר. שפניתי לרופאת משפחה בעניין היא שלחה אותי לבדיקת דם לבדוק את בלוטת התריס ויצא תקין. בנוסף, יש לי כל הזמן ריח בפה. אשמח לשמוע לאן אני אמורה לפנות/בדיקות כדאי לעשות? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש בפה

הוספת תגובה

• יובש בפה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    27/08/2013

לפנות לבדיקת פה ולסת/א.א.ג. האם לוקחת תרופות? שותה מספיק? יש יובש בעיניים? הריח בפה ככה"נ בשל היובש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ליובש בפה-אור

אור
    28/08/2013

תודה על התשובה, בהמשך לתגובתך אני מרבה לשתות מים לאורך כל היום, איני נוטלת תרופות ואין לי יובש בעיניים.
    אילו בדיקות רופא א.א.ג אמור לשלוח אותי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ליובש בפה-אור - תגובה

ד''ר רועי הוד
    28/08/2013

בדיקות דם כלליות, בדיקה גופנית ולשקול ביופסיה מהשפה במידת הצורך כדי לשלול מחלה שעלולה לגרום ליובש ריריות בה ניתן לנסות לטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו