מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה קורה לי?אנונימית22/08/2013
שלום. לפני כחודש וחצי בעלי נדבק בסוג של שפעת מאד קשה ולמרות כל המאמצים הדביק אותי, את בתנו, ועוד עשרות קרובי משפחה. השפעת כללה חום גבוה, נזלת, שיעולים במשך כמעט שבוע, מהשיעול לקח לכולנו עוד כמה שבועות להתאושש. כמה ימים אחרי שחשבתי שסוף סוף זה נגמר, קמתי בבוקר עם עורף נוקשה וכואב, בלוטות הלימפה בגרון הרגישו נפוחות ורגישות, המון ליחה, הגרון כאב, זה הזכיר לי קצת את התסמינים שהיו לי בעת דלקת גרון חמורה שחוויתי לפני זמן מה, ניגשתי לרופא שבדק וראה אדימות קלה ורשם לי אנטיביוטיקה 'ליתר ביטחון', זה עבר אחרי כמה ימים, ועכשיו כשבוע-שבוע וחצי אחרי, שוב התעוררתי עם אותם התסמינים. ביום השלישי לתסמינים, יצאו לי כמויות אדירות של ליחה צבעונית מהגרון, היה קצת אדום, והיה אפור כהה, וליחה זה משהו שקרה לי בפעם הראשונה בחיים שלי כשזה התחיל, זה לא אופייני לי בכלל. אחרי שכל הליחה יצאה, הרגשתי הקלה אדירה במשך כמה שעות עם הכאבי גרון והקלה בבליעה. ניגשתי לרופא שבדק ושוב ראה אדימות קלה, ניסיתי להסביר לו שזה ממשיך כבר יותר מידי זמן וזה מפריע לי בתפקוד היומיומי וכל מה שהוא הציע זה שוב לרשום לי אנטיביוטיקה ליתר ביטחון. ואני שכבר עלה לי הסעיף, אמרתי לו אם הוא רואה בכלל סיבה לשתות אותה, התשובה שלו הייתה "אני לא יודע מה יש לך אז אני רושם לך אנטיביוטיקה כי אין לי שום דבר אחר לעשות"
אני שואלת בייאוש עם יש לכם מושג מה קורה לי, תודה ענקית מראש עם תהיה לכם התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה לי? - תגובה
ד''ר רועי הוד27/08/2013האם נלקחו בדיקות דם? האם היתה בעבר מחלת הנשיקה? נשמע כמחלה ויראלית שנמשכת זמן רב, אם עדיין קיים ממליץ בדיקת א.א.ג, בדיקות דם מקיפות וכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?