גוש בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בגרון
    zahav
    31/08/2013

שלום רב ,מזה כ 3 חודשים ברציפות ( זה היה גם בעבר אולם לא בעוצמה הנוכחית) . שאני מרגישה לאורך כל שעות היום כמו גוש בגרון . כאילו שתקוע לי משהו שגורם לתחושת בחילה ורצון להקיא. אני שותה הרבה משקאות תוססים בעיקר סודה כי (סליחה ) הגרפסים כתוצאה מהשתיה גורמים למעין הקלה. אני בת 53 בריאה באופן כללי.עברתי קולונסקופיה. גסטרוסקופיה ובדיקת נשיפה להליקובקטור והכל יצא תקין
    ( אני מקפידה גם על בדיקת דם סמוי בצואה . התחושה שתארתי מקשה עלי את החיים ולרוב האוכל חוזר לי (אין לי תחושת צרבת ) מה שקרוי באופן המקצועי ריפלוקס. לצערי עד אשר אני לא מקיאה את נשמתי אין לי הקלה. התרופות שאני מקבלת הם : ארט 50 לפרקים (אני מטופלת של מכון ראומטולוגיה מזה כ 5 שנים ) חצי שעה לפני אני לוקחת תמיד אומפרדקס עפ"י הנחיות הרופאה. סימבקור לכולסטרול. אקטיבל לתופעות גיל מעבר. הקטנתי את כמויות האוכל ואני בוררת את המאכלים ואפילו מקפידה לישון כשעתיים לאחר סיום ארוחה . אולם כלום לא מועיל. אשמח לקבל חוו"ד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש בגרון

הוספת תגובה

• גוש בגרון - תגובה

ד''ר רועי הוד
    31/08/2013

קשה לענות ללא בדיקה, יכול להיות ומדובר ברפלוקס או בסיבה אחרת. אם גסטרוסקופיה תקינה מספר דברים יורדים מהפרק. מציע שתיגשי לבדיקת א.א.ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו