כאבים מטורפים באוזניים, אני משתגע!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מטורפים באוזניים, אני משתגע!
    חיים
    01/09/2013

שלום רב,
    לאחרונה סבלתי מכאבי אוזניים שהתפשטה לדלקת.
    ביום רביעי הלכתי לרופאת משפחה, והיא בדקה ואמרה שזו דלקת לא רצינית.
    היא הביא לי את האנטיביוטיקה: Moxyvit Forte 500 ואת הטיפות אוזניים Desoren. התחלתי את הטיפול וכלום לא מחלים, הכל מחמיר לי יותר!
    יש לי הפרעות בשמיעה, זיעה מרובה, וכאבים חזקים וכואבים בצורה בילתי נסבלת באוזן שיש לה את הדלקת, אני מרגיש את הכאבים בפנים ולא בחוץ, כמו כן זה מלווה בכאב ראש קטן או גדול בצד שכואבת האוזן. בנוסף לכך - כשאני מושך לעצמי באוזן אני לא מרגיש כאבים, אני לא יודע אם האוזן הפרישה או לא, כי אני שם את הטיפות אוזניים שהרופאה נתנה לי.
    בבקשה תתנו לי עצות או הכוונות, אני לא יכול יותר! זה כל-כך כואב שאני מרגיש שהאוזן שלי הולכת להתפוצץ
    אני בן 18, מטופל במרפאת כללית בבאר יעקב.
    אשמח לתגובה מהירה אם כל מה שצריך לדעת כי אני מרגיש שאני עוד שניה חותך לעצמי את האוזן.
    תודה ושבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים מטורפים באוזניים, אני משתגע! - תגובה

ד''ר רועי הוד
    02/09/2013

קשה לענות על שאלתך ללא בדיקה, יכול להיות ומדובר בדלקת של אוזן חיצונית או אוזן תיכונה, הטיפול שונה לכל אחת ואחת. בנוסף יכול להיות והדלקת במקום אחר שמקרין לכיוון האוזן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו